Sandberg ReachAll Car Charger

Pressemelding fra Sandberg 3. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Skikkelig kraftig mobillader til bilen

Vi kjenner alle de forskjellige utgavene av «plugger» man kan sette i sigarettenneren i bilen, og så er det én eller to USB-porter i den som kan brukes til å lade en smarttelefon eller annen mobilenhet.

De kraftigste av disse kan også lade et nettbrett.

Nå lanserer Sandberg en nærmest overgiret USB-lader til bruk i bilen. Den leveres med en kabel slik at den kan plasseres i midten og i tillegg har den intet mindre enn 5 USB-porter. Med far og mor foran i bilen og tre barn bak, kan altså samtlige familiemedlemmer lade hver sin mobil opp på én gang.

Den er sterk nok til å lade opp 3 nettbrett, f.eks. iPad-er, samtidig.

Dette har resultert i noen spørsmål til produktsjef Anders Partida Petersen:

Er det virkelig noen som har bruk for en slik?

  «Det tror vi faktisk at mange har. Jeg har selv to barn og har plassert en ReachAll i bilen, og vi har flere ganger brukt alle de fem portene selv om vi kun er fire passasjerer.»

Ja, men lader man ikke utstyret opp hjemmefra?

  «Det er ikke min erfaring. Man går med mobilen i lommen eller sitter i sofaen og leker med iPad-en når man plutselig må dra av gårde. Det er derfor fint å kunne lade utstyret mens man er underveis.»

Blir det ikke veldig rotete å ha den liggende midt i bilen?

  «Jeg opplever selv at det har økt trafikksikkerheten. Før var det jeg, som fører av bilen, som stakk barnas ladekabler inn og ut av den lille laderen i sigarettenneren mens jeg kjørte. Nå kan de alle gjøre det selv i stedet. Dessuten er jeg veldig glad for å ha ledningen til min egen mobil liggende bak forsetet istedenfor å ha den dinglende over instrumentpanelet og ned til girspaken.»

ReachAll, som forøvrig også fungerer i lastebiler med 24 V spenning, er allerede på vei ut i butikkene. På Sandbergs nettsted, www.sandberg.it, kan man både finne nærmeste butikk og handle på nett.

ReachAll Car Charger 5USB 7.2A

Varenr.: 440-93

Veil. utsalgspris inkl. mva:

kr 299,00

o Input 12-24V DC from car lighter socket

o Output: 5V DC, 3 x 2.4 A or 4 x 1.2A + 1 x 2.4A = total 7200 mA

o 5 x USB A female Connectors

Powered by Labrador CMS