NEC Display Solutions P-serie

Pressemelding fra NEC Display Solutions 14. november 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Fremtidens skilting

P-serien er NEC Display Solutions nye flaggskip. Unike og robuste funksjoner gjør serien til neste generasjons digitale skilt. Økt kvalitet, lavere driftskostnader og bedre brukeropplevelser har vært fokus i utviklingen.

MultiSync® P-serien kommer med 40-, 46-, 55-, 70- og 80-tommers high-end-skjermer beregnet for digital skilting i detaljhandel, transportbransjen og andre miljøer med behov for pålitelig 24/7 drift.

–De nye modellene setter en ny standard. LED-bakbelysning i LCD-panelet gir lavere strømforbruk, slankere design og redusert vekt i forhold til forgjengerne. Gevinster er redusert belastning på miljøet samt enklere og billigere installasjon og drift, sier Henrik Breda, nordisk salgs- og markedsdirektør i NEC Display Solutions.

P-serien kommer med en rekke nye funksjoner. Human Sensor registrerer tilstedeværelse foran skjermen og kan gå i hvilemodus når ingen er til stede, noe som er med på å redusere energibruken. Konfigurering kan også gjøres på volum og lysstyrke når noen nærmer seg.

–Vi søker stadig nye måter å forbedre våre løsninger. Vårt utvalg storformats-skjermer leverer bunnsolid ytelse i de mest krevende miljøer. P-serien tar det til neste nivå, fortsetter Breda.

All konfigurering kan gjøres via en nettleser i stedet for fysisk tilkobling til skjermen. Near Field Communication (NFC)-sensoren kommer med app for Android-enheter. Installasjonskostnadene reduseres med enkel konfigurering før montering og kan kopieres til alle skjermer i et nettverk uten at de trenger å være koblet til strøm. Vedlikehold forenkles da servicerelevant informasjon og feilrapportering kan lastes ned ved å holde et nettbrett eller en smarttelefon nær skjermen. En minnefunksjon i skjermens operativsystem brukes til å lagre nyttig informasjon for brukere og servicepersonell.

Installasjonskostnader reduseres ytterligere med tilleggsfunksjoner som en automatisk oppdelingsmatrise for videovegg samt støtte for video og seriekobling av opp til 100 enheter. LAN seriekobling støtter hyppig nettverksbytte. Funksjoner som raskt signalbytte og punkt-zoom forbedrer brukeropplevelsen. Tre integrerte minnebanker for LUT-tabeller er tilgjengelig for lagring av forskjellige fargekalibreringsinnstillinger. Dette sparer tid og krefter under oppsett av mobile installasjoner eller faste installasjoner i miljøer med varierende lysstyrke eller krav til fargetemperatur.

Kombinasjonen av LED-bakgrunnsbelysning og energi- og temperaturstyring gjør at P-serien er i tråd med NECs Green Vision for bærekraftig og miljøvennlige løsninger.

Alle modellene har en port for tilpassing av grensesnittet samt NEC OPS alternative port. Dette gir mulighet for integrering av én PC og andre alternative port-produkter basert på NEC/Intel OPS-standard. Den nye grensesnitt-porten støtter analoge videosignaler og har flere digitale innganger.

NEC MultiSync® P-serien er tilgjengelig fra november 2013. Enhetene leveres med blant annet DVI-D til DVI-D signalkabel, fjernkontroll og hurtigguide.

Powered by Labrador CMS