TT Micro Dension

Pressemelding fra TT Micro 6. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

TT Micro lanserer smarttelefon-dock til bil

Kombinert musikkspiller, lader og håndfri – alt i ett produkt

TT Micro, som er en norsk leverandør av telekom- og elektronikkprodukter, lanserer nå den elegante og funksjonelle smarttelefon-docken Dension, som lar deg få mest mulig ut av telefonen din når du er på veien. Den nye docken til smarttelefonen din tilfredsstiller alle kommunikasjons- og underholdningsbehov du måtte ha når du befinner deg i bilen, samtidig som den gjør det både enklere og tryggere og kjøre bil.

Dension kobles enkelt til bilhøyttalerne via den innebygde FM-senderen eller AUX-inngangen på bilstereoen din, og gjør det mulig å både lytte til musikk, podkaster eller lydbøker fra telefonen, og strømme musikk fra applikasjoner som for eksempel Spotify og Wimp. Du kan også høre på nettradio. Integriteten, kompabiliteten og funksjonaliteten er desto bedre med Densions helt nye lydteknologi.

Alle micro-USB baserte telefoner lades enkelt via 12V-uttaket i bilen, og docken har også en innebygd mikrofon, slik at du enkelt kan ta både utgående og innkommende samtaler. Dension er til og med utstyrt med en «Car Finder»-funksjon, som lagrer GPS-posisjonen til bilen din og dermed er en god venn å ha hvis du skulle glemme hvor du har parkert.

TT Micros nye dock passer til alle smarttelefoner, og kan monteres på dashbordet eller frontruten. Du kan både docke og fjerne telefonen med én hånd. Det er også enkelt å dreie på docken og bruke den i både vertikal eller horisontal posisjon alt etter hva som er mest optimalt i forhold til applikasjonen du bruker, selv mens du kjører.

Med Dension får du altså en smarttelefon-dock som både spiller av musikk, lader telefonen og gjør det enklere å ringe – med andre ord, den gjør det både enklere og tryggere å kjøre bil.

Spesifikasjoner:

• Innebygd mikrofon

• Innebygd FM-sender

• HPST-lydteknologi

• Kan også kobles til bilstereoen ved hjelp av AUX-inngangen

• Lader telefonen via 12V-uttaket i bilen

• Kan monteres både på dashbordet og frontruten i både horisontal og vertikal posisjon

Pris og tilgjengelighet:

TT Micros nye smarttelefon-dock er allerede tilgjengelig, og har en veiledende utsalgspris på 995 kroner.

Powered by Labrador CMS