TT Micro Tiny Audio C1 og C2

Pressemelding fra TT Micro 21. mars 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Få digitalradio i bilen med adapterne Tiny Audio C1 og C2 fra TT Micro  

To smarte løsninger for å få DAB/DAB+ i bilen

TT Micro, som er en norsk leverandør av telekom- og elektronikkprodukter, er nå aktuell med digitalradio-adapterne Tiny Audio C1 og C2 som gir deg en krystallklar og støyfri lytteropplevelse i bilen.   Utbyggingen av det digitale bakkenettet i Norge er i full gang, og vil være ferdig innen 2015. For landets sjåfører er dette gode nyheter siden digitalradio vil gi en bedre lytteropplevelse med mindre støy, stabil kvalitet og et større kanalmangfold enn dagens FM-radio.  

Det finnes flere muligheter for å omgjøre bilens FM-radio til en DAB-radio, som å koble en DAB-adapter til bilens strømnett eller montere en adapter inn i bilens eksisterende stereoanlegg. TT Micro kan tilby begge løsninger.    

Tiny Audio C1

Med Tiny Audio C1 DAB-adapter beholder du bilens orginale radio samtidig som du får fordelene til en digitalradio. Tiny Audio C1 er en praktisk, skjult hovedenhet som monteres til bilens eksisterende stereoanlegg for å gi deg DAB/DAB+. Adapteren tilbyr et rikt mangfold av kanaler, hvor 12 stasjoner kan forhåndsprogrammeres etter ditt ønske. Navn og informasjon om stasjonen du lytter til vil vises på bilradioens display via RDS, og en hurtigknapp sørger for at du enkelt kan gå tilbake til stasjonen du sist hørte på. Alle funksjoner styres fra en kompakt og trådløs fjernkontroll.  

Tiny Audio C1 lar deg velge mellom en kablet eller trådløs tilkobling som bruker en FM-sender for å overføre DAB-signalet til bilens anlegg. Adapteren er også utstyrt med en AUX-inn for enkel tilkobling til din telefon eller musikkspiller, samt AFC (Automatic Frequency Change) som automatisk bytter til en ledig FM-frekvens når kanalen du lytter til mottar forstyrrelser eller signaler fra en annen radiostasjon.

Tekniske spesifikasjoner

•         Strøm : 12V via bilens strømnett

•         Tilkobling : Trådløst via FM-sender eller kablet via minijack

•         DAB hurtigvalg : 12 stasjoner

•         Inngang : AUX-inn

•         Fjernkontroll : Trådløs

•         Mål : 110 x 85 x 25 mm (hovedenhet), 65 x 45 x 25 mm (fjernkontroll)

•         Antenne : Aktiv filmantenne

•         Det anbefales at man benytter seg av et bilverksted for å få en skjult montering, om man ikke selv har teknisk innsikt i demontering av deksler og tilkobling til strømnett i nye biler

Tiny Audio C2  

TT Micros Tiny Audio C2 DAB-adapter er en enkel «plug-and-play» som sender signaler trådløst via en FM-sender til bilens stereoanlegg, eller kablet via Line-out. Den monteres enkelt på egenhånd i bilen, ved å sette adapterens justerbare arm inn i 12V-uttaket i bilen, legge antennen langs frontruten eller langs gulvet, velge FM-frekvens og lagre denne på en hurtigknapp på bilradioen. Dermed kan du lytte til støyfri og klar DAB/DAB+ i din bil.  

Også med Tiny Audio C2 kan du forhåndsprogrammere dine favorittstasjoner, og du får informasjon om stasjonen på adapterens display. Alle funksjoner styres enkelt fra enheten, som har en fargeskjerm bestående av fire fargekombinasjoner. DAB-adapteren er utstyrt med AUX-inn slik at du enklet kan koble til din telefon eller musikkspillere når du er ute og kjører.  

Tekniske spesifikasjoner

•         Strøm: 12V via bilens strømnett

•         Tilkobling: Trådløst via FM-sender eller kablet via minijack

•         Inngang: AUX-inn

•         Lader: USB til multiplugg

•         Mål: 119 x 65 x 65 mm

•         Antenne: Passiv trådantenne  

Pris og tilgjengelighet

Tiny Audio C1 og C2 DAB-adaptere er tilgjengelig omgående, og kan kjøpes hos de fleste elektro- og bilrekvisita-forhandlere.

Tiny Audio C1 har en veiledende pris på 1495 kroner og

Tiny Audio C2 har en veiledende pris på 795 kroner.  

Powered by Labrador CMS