ANBEFALER TE FOR FORKJØLETE

Når serverte De sist kundene en kopp te? Peppermyntete og grønn te med sitron lindrer sår hals og vond hoste, ifølge Black Cat Kaffe og Tehus.

Publisert Sist oppdatert

Dette er et 109 år gammelt firma med fokus på spesialkaffe og te. Selskapet har tre butikker og leverer vi til kaffebarer, kafeer, restauranter, hoteller og kaffe- og tebutikker, og de importerer Jura kaffemaskiner som selges gjennom en rekke interiør-, kjøkken- og spesialbutikker.

I en pressemelding fremheves det at det føles godt med en varm kopp te i en forkjølet kropp.

– Peppermynte er oppkvikkende, forfriskende og rensende, mens grønn te er proppful med antioksidanter. Sitronen sper på med sårt trengte C-vitaminer. I tillegg hjelper sitronen kroppen med å ta opp 10 ganger så mye av antioksidantene i den grønne teen, heter det i en pressemelding fra Black Cat Kaffe og Tehus.

I tillegg hjelper sitronen kroppen med å ta opp 10 ganger så mye av antioksidantene i den grønne teen

I sortimentet har de blant annet grønn sitronte i løsvekt.

– En japansk grønn Sencha, tilsatt friske eplebiter, appelsin, sitronskall og blomster, gir en fruktig og blomstrende te. Den er ytterligere frisket opp med naturlig sitron. En te for friskusen, heter det.

Pyramide peppermyntete skal være en urtedrikk av peppermynteblader.

– Smaken er kraftig og fargen er grønn i koppen. Bruk den med sitron og honning ved forkjølelse, er rådet fra kaffe- og te-selskapet.

Powered by Labrador CMS