Patrik Erikson i SMEG med drikkeflasken som det følger med to av, hvis man kjøper en Personal Blender PBF01. Foto: Stian Sønsteng

SMEG VISER PASTELLGRØNT

Vannkokere og brødristere er melk og brød for SMEG, skal vi tro Patrik Eriksson. – Siste tilskudd er sportsmikseren Personal Blender.

Publisert

Det sier Patrik Eriksson i SMEG, når vi i april møter ham på opplæringsmessen Elon Expo i Örebro.

På SMEGs utstillingsområde er det pastellgrønne produkter som dominerer, og Eriksson trekker frem hurtigmikseren Personal Blender, med kniver i rustfritt stål. Denne kom i handelen i februar, og koster 1.800 kroner.

– Den er perfekt hvis du vil ha med deg smudien på trening eller til lunsj. Da skrur man bare på et hendig lokk, sier Eriksson.

Vi har en unik posisjon, med alle fargene og designet vårt

Gjenvunnet plast

Personal Blender kommer i sju farger, og med i esken følger det to drikkeflasker på 0,6 liter i Tritan Renew-plast, som består av 50 prosent gjenvunnet materiale.

SMEGs småelektriske produkter nå er tilgjengelige i pastellgrønt ved Elons sentrallager i Örebro, sammen med sort, krem og hvitt, samt de matte fargene.

Brødristere og vannkokere er SMEGs storselgere. Foto: Stian Sønsteng

– Vi har en unik posisjon, med alle fargene og designet vårt. Her på messen viser vi også vårt Fab-kjøleskap, i samme pastellgrønne farge som de småelektriske produktene, sier Eriksson.

SMEGs storselgere innen de småelektriske produktene, er vannkokere og brødristere.

– Her i Sverige har vi for disse produktene en markedsandel på 60 prosent, i kategorien over 500 kroner sier Eriksson.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 3/2023, som ble distribuert uke 25. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.

Powered by Labrador CMS