HVITEVARENE ER TILBEHØR

Kvänum kjøkkenstudio Bergen AS er største leietaker i Villa Skjoldtun. Et komplett kjøkken koster fort 250.000-500.000 kroner, inkludert hvitevarer.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har valgt Miele og Gaggenau fordi de leverer kvalitetsprodukter som står fint til kjøkkenene våre. De fleste som kjøper kjøkken, velger også hvitevarer fra oss, sier interiørkonsulent og partner Kjersti Minde Nese.

Kvänum kjøkkenstudio Bergen AS leverer totalinnredning for kjøkken, bad og garderober fra svenske Kvänum. I tillegg har de hvitevarer fra Miele og Gaggenau i sortimentet, samt andre utvalgte leverandører som AGA.

– Hvordan er det for dere som kjøkkenspesialist og også selge hvitevarer?

Kundene får ofte et annet perspektiv på hvilke muligheter de har hjemme hos seg selv

– Vi har god støtte fra leverandørene, og vi setter oss inn i produktene slik at vi kan fortelle kundene om dem, sier Nese.

Kunder fra Nord-Norge

– Ser dere på hvitevarene som et tilbehør; vi snakker tross alt om produkter til en betydelig penge?

– Innredningen er hovedproduktet. En typisk kunde handler fort for 250.000 til 500.000 kroner. Av dette utgjør hvitevarene 20-30 prosent. Vi har egne montører som også setter inn hvitevarene, sier Nese.

– Hva betyr det for dere å vise produktene i disse omgivelsene?

– Mye. Kundene setter stor pris på å få se produktene i et miljø, og de får ofte et annet perspektiv på hvilke muligheter de har hjemme hos seg selv.

– Hva er den viktigste faktoren når det gjelder å utløse et kjøp?

– Utseende og kvalitet. Vi har kunder fra hele Vestlandet, og har opplevd at kunder har flydd hit fra Nord-Norge.

– Hvem er de største konkurrentene deres?

– Alle de andre kjøkkenleverandørene. Vi ligger noe over i pris, men det skyldes kvaliteten på produktene vi leverer, sier Nese.

Les også:

Viser lyd og bilde i praktvilla

Powered by Labrador CMS