B&O BeoPlay A9

Pressemelding fra EET Europarts 12. januar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

BeoPlay A9 - En moderne klassiker oppdateres

Det kritikerroste musikksystemet BeoPlay A9 fra B&O PLAY by BANG & OLUFSEN har nettopp fått en teknologisk ansiktsløftning. Dette gjør det enda enklere og mer praktisk å bruke i hverdagen. Systemet har nå Bluetooth 4.0 streaming, innebygd tilgang til Spotify Connect, Deezer og TuneIn – og forbedret Magic Touch-grensesnitt.

Denne oppdateringen gjør at den ikoniske BeoPlay A9 nå lar deg streame musikk fra alle dine digitale enheter. Uansett om du bruker Bluetooth, AirPlay eller DLNA, håndterer A9-systemet det. Som alltid er brukeropplevelsen enkel, intuitiv og designet for å gi fokus på én ting – å nyte god musikk.

Det er også enkelt å kontrollere musikksystemet. Enkle berøringer på den oppdaterte berøringssensoren gjør at du kan bytte sanger eller endre volum: Du kan også gå frem og tilbake i spillelistene eller mellom radiostasjoner. Systemet kan også kontrolleres via smarttelefonen eller nettbrettet. Enkelt og greit.

Eksteriøret skjuler fortsatt en motor som gir heftige 480 watt med rå, men avansert kraft gjennom et digitalt klasse D-forsterkersystem. Hver av de fem innebygde høyttalerenhetene har separate forsterkere, inkludert en imponerende åttetommers woofer som garanterer virkelig kraftig bass.

BeoPlay A9 kan både passe inn og skiller seg ut, visuelt sett. Du velger selv – bruk de utskiftbare trebeina for å plassere den på gulvet, eller bruk veggbraketten for å montere den på veggen. Frontdekselet byttes enkelt ut – dermed kan A9s farger tilpasses for å enten komplettere eller forsterke interiøret – eller humøret.

"BeoPlay A9 har vært en kritisk og kommersiell suksess – på mange måter kan du kalle det en moderne klassiker," sier Henrik Taudorf Lorensen, sjef for B&O PLAY. "Som selskap prøver vi alltid å forbedre oss. De teknologiske oppdateringene gjør det til et enda bedre produkt. Et produkt vi er svært stolte av, siden det forsterker vårt fokus på design og enestående lyd i tillegg til teknologisk nyutvikling".

Laget for alle enheter

Kobles til ved å bruke AirPlay, DLNA eller Bluetooth 4.0.

Forbedrede Magic Touch-grensesnitt

Bare trykk eller sveip hånden over beringssensoren øverst på lydsystemet, så får du full kontroll på volum, sporvalg og valg av internett-radiostasjoner.

Enkel musikktilgang

Innebygd tilgang til streamingstjenester som Spotify Connect, Deezer, og internett-radiosystemet TuneIn. Sørger for enkel tilgang til millioner av sanger, spillelister og radiostasjoner.

Passer til alle rom

Takket være funksjonen for romtilpasning optimaliserer A9 lyden i henhold til plasseringen i rommet.

Fremtidssikret

Oppdateres automatisk med nye funksjoner og tjenester.

Om BeoPlay A9

BeoPlay A9 er designet av Øivind Alexander Slaatto. En ung, prisbelønt dansk designer som er kjent for sitt fokus på rene linjer, elegant funksjonalitet og ekspertbruk av materialer. Systemet ble lansert i november 2012.

Pris og varianter

BeoPlay A9 kommer i 2 farger: Svart og hvit. Ekstra frontdeksler fås i en rekke farger.

Anbefalt utsalgspris: kr. 16.495 inkl.mva

Powered by Labrador CMS