BeoPlay A6 og BeoPlay A9 med Google Cast

Pressemelding fra Bang & Olufsen 6. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Google Cast kommer til BeoPlay A6 og BeoPlay A9

B&O PLAY offentliggjør samarbeid med Google og bringer nå Google CastTM til sine nettverkshøyttalere. Google Cast blir tilgjengelig for eksisterende og kommende B&O PLAY nettverkshøyttalere fra slutten av første kvartal 2016.

Med Google Cast kan du sende musikk trådløst fra streamingtjenester som Spotify, Deezer og TuneIn direkte til nettverkshøyttalere fra B&O PLAY. Alt du trenger å gjøre er å trykke på Google Cast-ikonet i appen, slik at musikken sendes trådløst til B&O PLAYs nettverkshøyttalere BeoPlay A6 og BeoPlay A9* uten å bruke strøm eller data fra avspilleren.

“For oss handler det om å gi kundene våre den best mulige musikkopplevelsen. Med Google Cast er det nettverkshøyttalerne våre som henter musikken ned fra skyen, noe som gir brukeren en enestående lydkvalitet og brukeropplevelse. Du unngår for eksempel at musikken avbrytes når du får en innkommende samtale eller SMS, eller for eksempel forlater rommet med smarttelefonen din,” sier direktør for B&O PLAY Henrik Taudorf Lorensen, og fortsetter:

“Kundene våre ønsker i stadig større grad å velge mellom de ulike tjenestene, og derfor er vi stolte over samarbeidet med Google om å integrere Google Cast i våre nettverkshøyttalere.”

Eksisterende B&O PLAY-høyttalere er Cast-ready

De to nettverkshøyttalerne som B&O PLAY har på markedet i dag, er allerede kompatible med Google Cast-teknologien. Derfor får eiere av BeoPlay A6 og BeoPlay A9 tilgang til Google Cast via en programvareoppgradering i slutten av første kvartal 2016.

Nettverkshøyttalere fra B&O PLAY støtter allerede Apple AirPlay og Bluetooth, og når vi nå legger til Google Cast, kan du bruke den teknologien som passer best til dine behov.

Les mer om B&O PLAY og Google Cast på www.beoplay.com/googlecast

* Kun tilgjengelig i BeoPlay A9 2. generasjon

** I markeder der Google Cast-teknologien er tilgjengelig. Google Cast er et varemerke tilhørende Google Inc.

Powered by Labrador CMS