Bosch fryse- og kombiskap

Pressemelding fra BSH Bosch 11. mars 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Bosch Green Technology inside:

Bosch lanserer markedets mest energieffektive hvitevarer

Bosch lanserer nå to nye frysere og et kombiskap, alle med markedets beste energimerking. Samtlige produkter har funksjoner som sørger for at maten holder seg frisk lengre – og med et lavere energiforbruk. Nylanseringene er godt nytt for husholdninger som stiller høye krav til miljø og holdbarhet.

Energieffektivitet er spesielt viktig når det kommer til hvitevarer, da de står for en stor del av hjemmets totale energiforbruk. Når Bosch nå lanserer to nye frysere samt et kombiskap, er det med markedets beste energimerking A+++, innenfor produktkategorienGreen Technology inside. Merkingen Green Technology inside angir at et produkt er ekstra energi- og ressurseffektivt.

- Det er opplagt at kjøleskap og frysere skal være ekstra energieffektive, ettersom de står på døgnet rundt, syv dager i uken, 52 uker i året. De nye hvitevarene med A+++ bruker halvparten så mye energi sammenlignet med en ti år gammel fryser, hvilket er gunstig for både miljø og lommebok, sier Maria Ölander, Brand Manager i Bosch Home Appliances Norden.

Gjennomtenkt design både på innsiden og utsiden

De nye produktene har funksjoner som er spesielt utviklet for å bevare matens næringsstoffer og levetid. Funksjonen FreshSense, med indre og ytre sensorer, holder den innvendige temperaturen på et konstant nivå - uavhengig av temperatursvingninger utenfor. Eksempelvis vil en iskrem aldri bli for myk eller for hard. SuperFrys-funksjonen er skreddersydd for dager med storhandling og tillater rask nedfrysning under et gitt tidsintervall. Etter intervallet blir temperaturen normalisert for å beskytte råvarenes vekt og smak. I tillegg gjør hendige CrisperBox sitt til at ferskvarer som grønnsaker og frukt holder seg friske i kjøleskapet betydelig lengre.

Fleksibel innredning

Samtlige produkter tillater en skreddersydd innredning med flyttbare hyller. Den ene fryseren legger seg designmessig tett inntil kjøleskapet som ble lansert i 2012, med samme energieffektive merking, A+++. I tillegg har kombiskapet funksjonen EasyClean AntiFingerprint - et belegg som beskytter de rustfrie dørene mot fingeravtrykk, samtidig som det etterlater seg et rent og fint ytre. Fryserne finnes i størrelsene 186x60cm, samt 191x70cm. Kombiskapet finnes i størrelsen 201x60cm.

Fryser A+++, 186x60, GSV 36VW40 5155, 5119, 5114 - 10 990 NOK

Fryser A+++, 191x70cm, GSN 58AW40 5049, 5140 - 14 590 NOK   

Kjøl/Frys A+++, 201x60, KGN 39XI40 5275, 5239 - 13 890 NOK  

Powered by Labrador CMS