Bosch PerfectDry

Pressemelding fra BSH Husholdningsapparater 2. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Rett og slett flekkfritt

Flekkfrie nyheter for 2017: Oppvaskmaskinene PerfectDry fra Bosch kommer med tørketeknologien Zeolith® og leverer strålende resultater på glass, tallerkener og til og med på plastgjenstander. Det er heller ikke behov for å tørke etterpå.

I all hovedsak blir dagens oppvaskmaskiner vurdert utfra nøkkelaspektene rengjøringsytelse og tørkeevne. Dette omfatter også å hindre irriterende restfuktighet og flekker på glassene. Ved å bruke mineralet zeolitt, har Bosch satt nye standarder for tørking, både når det gjelder kvalitet og effektivitet.

Perfekt tørking med PerfectDry – oppvaskmaskinens tørketrommel

Små, fuktighetsbevarende mineralperler som fornyer seg selv er stjernene i Boschs Zeolith®-tørketeknologi. Det naturlige mineralet zeolitt lagres i en kompakt beholder i oppvaskmaskinen, og det unike med dette mineralet er at det både absorberer fuktighet, samt avgir tørr og varm luft. Bosch' spesielle 3D-luftstrømningssystem sørger for at den varme luften blåses i tre retninger via et utløp slik at den blir fordelt jevnt og forsiktig over hele serviset. Dette resulterer ikke bare i at glass og servise tørkes, men også plast som vanligvis er vanskelig å tørke.

Bosch har også utviklet den valgfrie innstillingen ExtraDry for gjenstander som er spesielt vanskelig å tørke. Dette alternativet øker vasketemperaturen noe, og forlenger tørkeprosessen slik at alt kan settes rett inn i skapet etter vask. Dermed er det ikke nødvendig å tørke noe for hånd i etterkant.

Drift i komfortmodus

Home Connect-applikasjonen gjør fremtiden med hjemmets daglige gjøremål til en lek. Dersom du trenger å bruke enten oppvaskmaskinen, vaskemaskinen, tørketrommelen, stekeovnen, den innebygde kaffemaskinen eller kjøleskapet, er det bare å bruke en smarttelefon. Home Connect er nemlig bindeleddet mellom deg og dine hvitevarer, og er tilgjengelig på mange av Bosch sine hvitevarer. Den gjør for eksempel at klesvasken blir utrolig enkel ved hjelp av EasyStart-funksjonen. Denne kan bestemme det beste programmet for hver enkelt vask, og sender deretter informasjonen til vaskemaskinen.

Home Connect tilbyr også en interaktiv bruksanvisning med enkel tilgang til nettbutikken, og via Home Connect hotline får du direkte kontakt med servicepersonell. Alt dette sparer deg for tid som du heller kan bruke til andre ting.

I tillegg til å kontrollere produktene dine så sier også applikasjonen ifra når maten er ferdig, dersom du har glemt å lukke døra til kjøleskapet eller du trenger en servicetekniker.

Med både Zeolith® tørketekonologi og EasyStart har Bosch omdefinert hva som er viktig når det gjelder å få et perfekt resultat fra dine hvitevarer.

Powered by Labrador CMS