Bosch Serie 8 Cool Classic

Pressemelding fra BSH Husholdningsapparater 23. november 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Deilig design fra Bosch:

En kul klassiker til kjøkkenet

Serie 8-kombiskapet Cool Classic har en nedtonet og stilig retro-look som gir kjøkkenet ditt en umiddelbar oppgradering. Det har også de innvendige funksjonene som skal til for å bli tatt seriøst, så alt handler ikke bare om utseendet..

Utseendet teller. Når du har brukt en formue på å pusse opp kjøkkenet ditt, er kjedelige hvitevarer som ikke matcher interiøret det siste du ønsker deg. Vi tilbringer mer og mer tid på kjøkkenet, og derfor bryr vi oss både om hvordan hvitevarene våre ser ut utenpå, og hva de kan by på innvendig.

Serie 8-kjøleskapet Cool Classic fra Bosch finnes I to ulike farger, hvit og rød, og den spennende retro-looken passer godt inn på et moderne kjøkken. De avrundede kantene ser kule ut plassert i et stramt og minimalistisk kjøkken, eller sammen med et retro-kjøkken for å skape full femtitalls-følelse.

Innsiden av dette kjøleskapet er derimot verken retro eller gammeldags. Hi-tech-funksjoner som holder maten din fersk lenger og en NoFrost-teknologi som gjør det unødvendig å av-ise frysedelen, er meget velkomne på det moderne kjøkken. Cool Classic er i tillegg energimerket med A++, noe som definitivt betyr at det ikke er et gammeldags kjøleskap. 

Kule funksjoner i Cool Classic:

- NoFrost trekker fuktighet ut av fryseren, og lar kun den kalde, tørre luften være igjen. Takket være et beskyttelses-system mot is, er det ikke lenger behov for å av-ise fryseren.

- MultiAirflow System: Konstant luftsirkulasjon på alle nivåer, sørger for at maten din holder seg frisk lenger.

- ChillerBox er kaldere enn resten av kjøleskapet, og er godt egnet for å holde fisk og kjøtt friskt opptil dobbelt så lenge

- CrisperBox holder frukt og grønnsaker friske lenger, ved å kontrollere luftfuktigheten.

Mål

Høyde 200 cm

Bredde 67, 4 cm

Dybde 71, 9 cm

Energiklasse A++

Volum, kjøleskap 233 liter

Volum fryser 86 liter 

Serie 8 Cool Classic-kombiskap er tilgjengelig fra februar 2016, og fås i hvitt (KCN40AW30) og rødt (KCN40AR30). Veil. pris er 28,390.00 NOK.

Powered by Labrador CMS