Bosch Serie 8 kombiskap

Pressemelding fra BSH Bosch 13. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Med Bosch lever salaten opptil tre ganger lenger

Forfaller maten din før du vet ordet av det? Opplever du ofte at de søte jordbærene du planla til dessert allerede er brune, eller den friske salaten er uappetittlig før du rekker å snu deg? Det er du ikke alene om. Bosch kommer deg til unnsetning med den smarte VitaFresh-teknologien, med optimale oppbevaringsforhold for dine råvarer. Bosch har rett og slett bestemt seg for å gi salaten et lengre liv.

Leve lenger, sier du?

VitaFresh fra Bosch gjør at du kan holde maten frisk opptil tre gange lenger. Hvordan? Bosch’ smarte teknologi justerer både temperatur og fuktighet for å skape de beste lagringsforholdene for oppbevaring av mat. Teknologien fungerer like godt på frukt og grønnsaker som fisk og kjøtt. Forestill deg at gjestene dine avlyser i siste liten. Går de søte jordbærene du planla til dessert til spille? Det enkle svaret er nei. Med VitaFresh- teknologien kan jordbærene dine nå oppbevares mer enn fem ganger lenger enn vanlig. Det samme gjelder også for brokkoli.

Med VitaFresh trenger du færre turer i butikken, og dermed sparer du også penger. Hold maten frisk lenger og butikkturene kortere.

Lukten av Bosch

Vi elsker kraftige franske oster, men å ha dem i kjøleskapet er ikke alltid like deilig. Bosch VitaFresh-kjøleskapet har en ny og smart teknologi, AirfreshFilter, som gjør at du ikke lenger trenger å bekymre deg for illeluktende kjøleskap. Kjøleskapet nøytraliserer luften og filtrerer ut bakterier som forårsaker dårlig lukt. Ubehagelig lukt absorberes og luften holder seg frisk og ren. Best av alt – du trenger aldri å rense filteret! Ost - ja takk!

Bosch Serie 8 kombiskap

Det nye Serie 8 kjøle- og fryseskapet fra Bosch er den ultimate kjøleren i VitaFresh- serien. Dette kjøleskapet har den smarte VitaFresh pro 0º- funksjonen, en spesiell skuff for kjøtt og fisk, samt AirfreshFilter. Kjøleskapet er energieffektivt og har den praktiske Home Connect-teknologien for å gjøre livet ditt litt enklere.

Produktnummer: KGF56PI40

Farge: Rustfritt stål med EasyClean

Pris: 22 679 NOK

Hemmeligheten bak friskhet …

… er regulering av temperaturer og luftfuktighet. En uunngåelig faktor for å oppnå friskhet er konstant temperaturkontroll, og derfor er alle VitaFresh- kjøleskap utstyrt med intelligente sensorer som sørger for et optimalt oppbevaringsklima. De ulike sensorene måler og kontrollerer temperaturen i rommet, kjøleskapet og fryseren for å sikre en jevn innvendig temperatur som ikke lar seg påvirke av romtemperaturen.

Lav temperatur er vesentlig for å bremse ned alle former for forringelsesprosesser i mat, da bakterieveksten og andre kjemiske prosesser reduseres ved kjøligere temperaturer.

Fuktighetsnivået, derimot, må tilpasses forskjellig type mat for å sikre friskhet og ikke minst matvaresikkerhet, og da er det viktig med:

- Lav luftfuktighet for kjøtt og fisk.

- Høy luftfuktighet for det meste av frukt og grønnsaker, da høy fuktighet sikrer sprøhet, bevaring av vitaminer og fargebestandighet.

VitaFresh- kjøleskap er derfor utstyrt med egen frukt- og grønnsaksskuff med tre innstillinger for å regulere fuktigheten, samt en egen skuff for oppbevaring av kjøtt og fisk, som består av en stor skuff med egen tørrsone. I tillegg er det enkelt å regulere temperaturen i kjøleskapet via sensorstyrte felt som er enkle å lese av.

VitaFresh- teknologien finnes i et utvalg av kjøleskap i andre serier fra Bosch:

- KGF56PI40 / Serie 8 VitaFresh pro

- KGN39AW35 / Serie 6 VitaFresh plus

- KGN39AI35 / Serie 6 VitaFresh plus

For mer informasjon, vennligst besøk: www.bosch-home.no

Powered by Labrador CMS