Bosch Wash+Dry Logixx 7/4

Pressemelding fra BSH Husholdningsapparater 25. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nyhet i Bosch sitt brede vask- og tørksortiment: 100 prosent vaskemaskin og 100 prosent tørketrommel – i samme maskin

En vaskemaskin og en tørketrommel i én og samme maskin er i seg selv kanskje ingen nyhet, men først nå kan du få en vaskeekte kombivaskemaskin som vasker som en vaskemaskin og tørker som en tørketrommel. Logixx 7/4 fra Bosch er 100 prosent vaskemaskin, 100 prosent tørketrommel og 100 prosent plassbesparende.  

Wash+Dry Logixx 7/4 fra Bosch er en smart kombinasjon av vaskemaskin og tørketrommel. Den er så plassbesparende at til og med personer med små bad kan lage sitt eget «vaskehjørne» og slippe å irritere seg over upraktiske bookingsystemer, glemte vasketider og sinte lapper i vaskekjelleren.  

- Vår egen teknologi, Air Condensation, gir den mest vannbesparende kombivaskemaskinen i sitt slag, sier Katrin Ohlander, som er PR- og markedssjef for BSH Husholdningsapparater i Norge.  

- Det mange ikke vet, er at andre kombivaskemaskiner faktisk bruker vann i tørkeprosessen. Ettersom Logixx 7/4 bruker luft til den samme prosessen, kan man spare opptil 40 liter vann på hver vaske- og tørkeprosess sammenliknet med andre kombivaskemaskiner på markedet.  

Vasker og tørker fire kilo i ett og samme program

Med bare ett trykk kan man få hele fire kilo skittentøy ferdig vasket og tørket. Om brukeren kun vil vaske tøyet, er det plass til hele syv kilo skittentøy i maskinen. Maskinen rommer dermed betydelig mer enn kun sengetøy fra en dobbeltseng.  

Selvrensende kondensator og kullbørstefri motor

- Vår nye kombivaskemaskin har også en selvrensende kondensator, noe som er praktisk ettersom kondensatorer fulle av lo bruker mer energi og reduserer tørketrommelens effektivitet. Maskinen kan dermed forbli i energiklasse A år etter år, forteller Katrin Ohlander videre.  

Bosch Logixx 7/4 har en egenutviklet kullbørstefri motor, EcoSilence Drive, som både er stillegående, energibesparende og har lang levetid.  

Praktiske vaskeprogrammer og skånsom trommel

Logixx 7/4 har også flere praktiske programmer, som flekkfjerning for seks ulike typer flekker, Sport, Allergi+, Ull/Håndvask og Super15, som er et hurtigprogram. VarioPerfect gjør det mulig å velge mellom energi- og tidsoptimering av programmer, mens trommelen er en VarioSoft-trommel som både er skånsom og effektiv som følge av sin spesiallagde dråpestruktur. En praktisk liten detalj er belysningen inne i trommelen, som gjør at du ikke glemmer den siste sokken.

Tydelig LCD-display og brukervennlig programhjul

Bosch-ingeniørene har også tenkt på design og brukervennlighet i utformingen av Logixx 7/4. Maskinen har et stort LCD-display, berøringskontrollknapper og et brukervennlig programhjul, slik at du skal få en så god brukeropplevelse som mulig.  

Produkt: Wash+Dry Logixx 7/4                           

Artikkelnummer: WVH 28540SN             

Veil. utsalgspris: 12 990 kroner  

Powered by Labrador CMS