Bosch

Pressemelding fra Bosch 5. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ansvarlig livsstil:

Bosch maner til utvikling av private husholdninger

På IFA 2013 presenterer Bosch, Europas ledende selskap innen hvitevarer, sine nyeste teknologiske nyheter samt et studie om bærekraft og ansvarlig livsstil.

Å leve ansvarlig setter krav

En av Bosch sine agendaer på IFA 2013 er utvikling av private husholdninger. Som et resultat av Bosch sitt bærekraftsstudie, gjort i samarbeid med Monheimer Institut, kommer det frem at tyskere vurderer bærekraft og en ansvarlig måte å leve på som relevante aspekter i deres daglige rutiner. De fleste mener at en ansvarlig livsstil og bærekraft vil spille en større rolle i deres liv. Som en ledende produsent av høy-kvalitets, holdbare og kraftfulle husholdningsapparater, leverer Bosch bærekraftige, fordelsorienterte løsninger for et ansvarlig liv. Å være grønn er en av nøkkelområdene til mange av Bosch sine innovasjoner – og representerer en investering i tilliten til kommende generasjoner.

Interaktiv oppdagelsesferd

Bosch følger opp fjorårets stand-suksess ved å la besøkende få muligheten til å komme så tett på de nyeste innovasjonene som mulig. På Energy Research Lab dreier alt seg om effektivitet og grønn teknologi, mens på Performance Test Center ligger fokuset på funksjonell ytelse og resultat. I Silence Test Area kan besøkende oppleve banebrytende lydnivåer fra moderne Bosch-apparater. Går man videre til Quality Test Zone kan man få økt innsikt i filosofien bak kvalitet og kvalitetssikring i Bosch, samt en demonstrasjon av Bosch sine kjerneverdier. Bosch vil også i år la IFA-besøkende få ta del i designprosessen for sine husholdningsapparater.

Nøkkelinnovasjoner på IFA

Bosch vil igjen presentere omfattende kvalitetsbevis for sine besøkende. Nylig var Bosch på topp i mer enn 20 tester av tyske Stiftung Warentest, noe som ytterligere bekrefter kvalitetsnivået i Bosch sine produkter. Av årets IFA-nyheter har Bosch et stort fokus på lydnivåer, hvor det vil vises frem «musestille» husholdningsapparater fra «Silence-Edition 2013». Et annet hovedfokus er glassbeskyttelse – noe mange forbrukere er svært opptatt av når de putter glass i oppvaskmaskinen. Bosch presenterer på IFA en oppvaskmaskin med Zeolite® tørketeknologi. Denne kombinerer innovative funksjoner med nye programmer, som for eksempel glass 40° spesialprogram, i tillegg til tilbehør som sørger for et skinnende ytre og høy glassbeskyttelse. I tillegg har Bosch mange nyheter innen kjøkkenvifter, induksjonstopper, kjøleapparater og mindre husholdningsapparater. En annen viktig prioritet for Bosch er å utvide sin høy-effektive og energibesparende portefølje – hvor de nå tilbyr det bredeste utvalget av A+++-klassifiserte husholdningsapparater i Europa.

Powered by Labrador CMS