Bosch GL-80 In’genius

Pressemelding fra BSH Husholdningsapparater 23. mai 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Bosch Husholdningsapparater lanserer:

Markedets stilleste støvsuger

Bosch lanserer nå støvsugeren GL-80 In’genius, med et lydnivå på kun 59 desibel. Dette er sammenlignbart med en samtale, og betraktelig lavere enn tradisjonelle støvsugeres lydnivå på omtrent 80 desibel. Tiden hvor støvsugerstøy ødela husroen er dermed forbi.

En av tre irriteres 

Når det gjelder lyd fra husholdningsapparater, er støvsugeren det apparatet nordmenn klager mest på. Dette fremkommer i en fersk undersøkelse fra Bosch Husholdningsapparater. For tre av ti nordmenn er støvsugeren en lydmessig versting når det gjelder husholdningsapparater. En av ti plages så mye av støvsugerstøy at de velger å ikke bruke apparatet. Undersøkelsen viser også at en av fem nordmenn mener at det er barna, og ikke husholdningsapparatene, som lager mest støy i hjemmet.

«Med tanke på antallet nordmenn som irriterer seg over støvsugerlyd er vi glade for å kunne være med og bidra til å senke støynivået i norske hjem. Vi i Bosch ønsker å tilby markedets beste og mest effektive produkter, som i dette tilfellet er GL-80 In’genius. Støvsugeren er effektiv, energibesparende og markedets stilleste – noe vi håper vil kunne skape et bedre inneklima og en mindre støyfull hverdag for nordmenn», sier Katrin Ohlander, PR Manager i BSH Husholdningsapparater AS.

Bosch jobber kontinuerlig med å forbedre og effektivisere sine produkter, hvilket også innebærer produkter som støyer mindre. Derfor har Bosch tatt initiativ til å opprette Lydbanken, en samlingsplass for utryddingstruede lyder – eksempelvis generert fra husholdningsprodukter som går en usikker fremtid i møte.

Art. nr.: BGL8330T

Veiledende pris: fra 3390 NOK

Støvsugeren blir tilgjengelig på markedet i juni/juli.

Powered by Labrador CMS