Bosch MES4000

Pressemelding ra BSH Husholdningsapparater 24. mars 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Bosch kjøkkenguide:

Må-ha-produkter til kjøkkenet denne sesongen

Gjør deg klar for sommeren med nypresset juice og en skål hjemmelaget is, og server noen lette og delikate kaker på sommerfesten. Disse maskinene vil definitivt gjøre kjøkken-livet ditt lettere.

Selv om vi tilbringer mer tid utendørs når været er varmt og solen skinner, tilbereder vi fortsatt størsteparten av maten innendørs, før vi dekker bordet i hagen eller på terrassen. Og når hvert minutt man kan få i solen teller, trenger du kjøkken-hjelpere du kan stole på. Da kommer disse Bosch-heltene godt med.

Sunn, hjemmelaget juice til sommervarmen

De siste årene har juice-trenden funnet veien inn på kjøkken over hele landet. Men prosessen med å lage de helsefremmende juicene har ikke akkurat vært så enkel som den kanskje burde ha vært. Før nå. Med sitt 84 mm vide innmatingsrør, lar Bosch MES4000 juicer deg kaste inn frukt som ikke er skåret i mikroskopiske biter. Og en motor på 1000 W kombinert med profesjonelle keramiske kniver, tar seg av hardere grønnsaker også. Der andre juice-maskiner bare gir deg et lite eggeglass ferdig juice av gangen, klarer MES4000 å produsere opptil 1,5 liter på én gang. Og for alle som noen gang har slitt med å rengjøre en juicepresse: Alle delene på denne «Best-i-test» -maskinen fra Bosch kan du sette rett i oppvaskmaskinen. Kjøkken-lykke!

Veil. pris NOK 2390

Powered by Labrador CMS