Bosch MFQ40301

Pressemelding ra BSH Husholdningsapparater 24. mars 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Bosch kjøkkenguide:

Må-ha-produkter til kjøkkenet denne sesongen

Gjør deg klar for sommeren med nypresset juice og en skål hjemmelaget is, og server noen lette og delikate kaker på sommerfesten. Disse maskinene vil definitivt gjøre kjøkken-livet ditt lettere.

Selv om vi tilbringer mer tid utendørs når været er varmt og solen skinner, tilbereder vi fortsatt størsteparten av maten innendørs, før vi dekker bordet i hagen eller på terrassen. Og når hvert minutt man kan få i solen teller, trenger du kjøkken-hjelpere du kan stole på. Da kommer disse Bosch-heltene godt med.

Handy håndmikser

Når du har knapt med tid, og må (bokstavelig talt) piske sammen noe, er håndmikseren MFQ40301 en skikkelig juvel. Den er alltid klar for action, og har et lavt støynivå i tillegg til en kul og strømlinjeformet design. Med en motor på 500 W er den vel så sterk som større maskiner, og det ergonomisk utformede håndtaket gjør den enkel å håndtere. Nyheter som FineCreamer-vispene og mikser-stativet gjør denne maskinen til en fullverdig kjøkkenhjelper i hverdagen. Ikke overraskende har denne Bosch-mikseren gjort det veldig bra i flere forbrukertester, som for eksempel en velfortjent «Best-i-test» -tittel i Icakuriren

Veil. pris NOK 849

Powered by Labrador CMS