Bosch MUM5

Pressemelding fra Bosch 22. oktober 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Bosch husholdningsapparater presenterer MUM5:

Prisvinnende kjøkkenmaskin kommer nå i nye farger

Bosch presenterer kjøkkenmaskinen MUM5 i tre nye spreke farger. MUM5 er en maskin som tilbyr eksperthjelp på kjøkkenet og samtidig er et trendy element på kjøkkenbenken. Kjøkkenmaskinen har vunnet flere priser, blant annet i den prestisjefulle tyske designkonkurransen Red Dot Design Award, og er også kåret til ”Beste kjøp” av det svenske forbrukermagasinet Råd & Rön.

MUM5 fra Bosch kommer nå i tre nye farger: vaniljehvit, mint og dyp rød. Maskinen gir en hjelpende hånd på kjøkkenet og passer utmerket for en ekte matelsker og foodie. Maskinen knar bakedeig, maler kjøtt, hakker og skjærer grønnsaker samt visper saus, alltid med et sikkert resultat. MUM5 gjør matlaging enkelt og morsomt takket være ekstrautstyret og ikke minst en sterk 900 watts motor.

- Det er fantastisk å kunne presentere ytterligere farger i MUM5-sortimentet. MUM5 er perfekt for den som ønsker seg en stilig og kraftfull kjøkkenmaskin av høy kvalitet til en overkommelig pris, sier Katrin Ohlander, PR/Marketing Manager BSH Husholdningsapparater AS.

Kåret til ”Beste kjøp”

Svenskenes innflytelsesrike forbrukermagasin Råd & Rön har testet hele tolv ulike kjøkkenmaskiner og kåret MUM5 til «Beste kjøp». Den hylles for at den er lett, rask og effektiv og selges til en rimelig pris.

Flere bruksområder

I tillegg til at MUM5 har en kraftfull motor, har den også et stort utvalg av tilbehør som gjør avansert matlaging mulig. Blant ekstrautstyret som følger med, finnes en kvern som maler rødt kjøtt, hvitt kjøtt og fisk. Maskinen har også en sil som presser frukt og grønnsaker til luftig mos og purré. I tillegg har MUM5 et nyttig kakemunnstykke som er perfekt til å forme glasuren på småkaker. Du kan også benytte deg av et rivestykke som knuser alt fra nøtter, sjokolade til brødsmuler. Skålen og utstyret kommer i rustfritt stål og er enkle å rengjøre i oppvaskmaskinen.

Veil. pris: 3 390,- NOK

Powered by Labrador CMS