Bosch SensorSecure

Pressemelding fra BSH Husholdningsapparater 3. desember 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Bosch kommer med ny SensorSecure teknologi:

Hånd på – jern på. Hånd av – jern av.

Hvor mange ganger har du ikke tenkt tanken: “husket jeg å slå av strykejernet før jeg dro?» Et strykejern som automatisk slår seg av når du slipper håndtaket og som varmes opp på et blunk når du berører det igjen, kan kanskje komme godt med da?

I følge en nordisk undersøkelse* gjennomført av Bosch, har mange av oss på et eller annet tidspunkt vært redde for at vi har forlatt huset med strykejernet på. Forbrukere verdsetter sikkerhet, og derfor har det nå blitt utviklet et strykejern som automatisk slår seg av når det ikke er i bruk. Bosch SensorSecure er det sikreste strykejernet på markedet, og er i tillegg svært brukervennlig.

For å få ro i sinnet, har det eneste alternativet vært å gå hjem igjen for å sjekke at strykejernet er avslått. Før nå. Teknologien SensorSecure forandrer dette, helt enkelt fordi det gjør at jernet automatisk slår seg av når du slipper taket. Sensoren registrerer når du tar tak i håndtaket igjen, og strykejernet varmes opp på et blunk. Over halvparten av respondentene i undersøkelsen ga uttrykk for at et strykejern som varmes opp raskt, er viktig. I tillegg sa 45 % at automatisk utkobling er en funksjon de anser som viktig. SensorSecure er definitivt svaret på begge deler.

Intelligent funksjonalitet

Ikke bare er strykejernet smart nok til å slå seg av automatisk når du slipper taket, det har også mange andre funksjoner som hjelper til med å ta vare på klærne dine. AntiShine sørger blant annet for at dine mørke klær holdes glansfrie, samtidig som det tar vare på ømfintlige tøymaterialer. I tillegg tillater i-Temp deg å stryke i vei uten å måtte sortere klærne først, da det tilpasser temperaturen etter de ulike materialene. Fremsiden av jernet er også meget presist, og navigerer enkelt rundt knapper og glidelåser, samtidig som strykesålen er behandlet for å unngå riper.

Så: hånd på – jern på. Hånd av- jern av. Det er så enkelt.

 Tips og triks fra Bosch:

I følge undersøkelsen til Bosch, så sier 74 % av respondentene at det plagget de stryker mest er skjorter. Her får du oppskriften til det perfekte strykeresultatet:

1. Start med kragen. Stryk begge sider, og start med baksiden for best resultat.

2. Det neste du skal, er å takle skjorteknappene: knepp opp alle knappene, og sørg for å stryke på begge sider.

3. Glatt ut skjorteermene langs strykebrettet før du går i gang med å stryke dem, for å unngå at de blir rynkete.

4. Sørg for at alle knapper foran på skjorten er kneppet opp, og legg den over strykebrettet for å stryke baksiden.

5. Snu skjorten og stryk på begge sider av den fremre delen. Sørg for at du stryker både mellom og rundt knappene, mens skjorten fortsatt er oppkneppet. Ikke glem å stryke hele veien opp til kraven.

*Utført av M3 Research for BSH, i Sverige, Norge, Danmark og Finland, Juli 2015.

Teknologien Bosch SensorSecure finner du i følgende strykejern:

TDI902431E, TDA702421E, TDA5024210, TDA3024210, TDA1024210

Veiledende priser varierer fra 649,- til 1499,-.

Powered by Labrador CMS