Bosch SilentMixx

Pressemelding fra BSH Bosch 17. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Mer kraft, mindre støy:

Den mest stillegående blenderen på markedet

Med et lydnivå på under 70 desibel, mindre enn en gjennomsnittlig samtale, gir Bosch SilentMixx deg morgen-smoothien uten å gi deg hodepine. Dette, kombinert med all den kraften du trenger, gjør den frittstående blenderen til den nye, lavmælte stjernen på kjøkkenbenken. 

Trenden med sunn mat og fokus på god helse er sterk, og alle ønsker å ta vare på kroppen sin. Smoothies er en stor del av denne trenden, og SilentMixx har den kraften du trenger for å kunne servere en flytende lunsj eller frokost, fullstappet med alle de vitaminene kroppen din behøver.

Men hva med støyen en vanlig kjøkkenmaskin lager, hvor sunt er det egentlig for kropp og sjel? Ordinære maskiner mikser kanskje sammen ingrediensene raskt, men de lager også en hel masse støy som kan virke forstyrrende på den positive og sunne stemningen du ønsker å skape.

"Folk er særlig sensitive for støy tidlig om morgenen, og våre undersøkelser viser gang på gang at forbrukerne ønsker seg husholdningsapparater som bråker minst mulig,”, sier kategorisjef for Food Prep i Bosch, Johan Wegelius.

Bosch etterstreber å møte kundenes ønsker og behov gjennom å lanserer innovative, nye apparater, som for eksempel markedets mest stillegående støvsuger, In’genius. Den siste ut av disse innovasjonene er altså Bosch SilentMixx, som støyer mindre enn noen annen blender.

«En kombinasjon av redusert støy fra motoren og en kanne som styrer væsken for å minimere støy, gjør Bosch SilentMixx til en lavmælt venn på kjøkkenet», sier Angela Gustafsson Reden, markedssjef for BSH Home Appliances i Norden.

I tillegg til å være den mest stillegående blenderen på markedet, takler Bosch SilentMixx både iskald og kokende varm væske, og som en ekstra bonus er den enkel å rengjøre. 

Så, hvor stille er den egentlig? La oss sammenligne!

De aller fleste vil si seg enig i at lyden av havet som ruller inn over stranden er en av de stilleste og mest behagelige lydene som finnes. Og at man ikke ville stått for nært et jetfly som tar av .. Men hvor ender Bosch SilentMixx opp på listen? Vel, for å si det sånn: en engasjert og hyggelig samtale med en god venn, vil nok bråke mer enn denne blenderen!

.

• Den mest stillegående blenderen på markedet

• Sterk motor

• Beholderen tåler både iskald og kokende varm væske

• Enkel å rengjøre

Priser:

MMB42G0B Pris 899 NOK

MMB42G1B 949 NOK

MMB65G0M 1190 NOK

MMB64G3M 1490 NOK

Powered by Labrador CMS