Bose Companion 2 Series III

Pressemelding fra Bose 11. juni 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

OPPGRADERT LYD TIL PC-EN

Bose Companion 2 Series III

I dag lanserer Bose PC-høyttalerne Companion 2 Series III. Høyttalersystemet er designet for bruk med PC og Mac, og bruker bare to høyttalere for å levere levende lyd for musikk, video og spill.

Companion 2 Series III erstatter Series II-systemet, og integrerer nå proprietær digital signalbehandling for en klarere, mer naturlig lydgjengivelse. Bose´s egen TrueSpace-teknologi skaper et bredt, to-kanals lydbilde, og resultatet er typisk for Bose - ren og kraftig lyd fra et kompakt, moderne design.

Høyttalerne er enkle å sette opp. Dobbel lydinngang på baksiden av høyttalerne gir mulighet for to lydkilder, for eksempel en datamaskin og en iPod eller smarttelefon. Volumkontrollene er plassert på forsiden av høyre høyttaler, sammen med et uttak til hodetelefoner.

Companion 2 Series III føyer seg inn i rekken av høyttalersystem designet for bruk med en datamaskin. Øvrige familiemedlemmer er Companion 20, Bose’s beste høyttalerduo til PC-bruk. Computer MusicMonitor er det minste og mest elegante høyttalersettet i to deler, mens Companion 5 er designet for musikk, spill og filmer med 5.1-lyd.

Tilgjengelighet

Companion 2 Series III er tilgjengelig i sort til en utsalgspris på 850 NOK, og fås kjøpt på bose.no og hos autoriserte Bose-forhandlere.

Powered by Labrador CMS