Nå kan Elkjøp-kundene velge mellom å betale for mobilen eller PCen med én gang, eller delta i selskapets nye produktbytte-tjeneste. Foto: Elkjøp
Nå kan Elkjøp-kundene velge mellom å betale for mobilen eller PCen med én gang, eller delta i selskapets nye produktbytte-tjeneste. Foto: Elkjøp

ELKJØP MED BYTTEPROGRAM

Elkjøp lanserer sitt eget produktbytteprogram, Renew IT, hvor kundene kan bytte til nye modeller for en fast månedspris.

Publisert

Telenor har Swap, Telia har Svitsj og nå kommer også Elkjøp med sitt produktbytteprogram, Renew IT. Her er det ikke bare mobilen som kan byttes i en nyere modell, men også andre elektronikkprodukter.

– Vi merker tydelig nordmenns interesse og behov for ny teknologi hver eneste dag i butikkene våre. De stiller høye krav til produktene vi tilbyr og man merker på mange måter at elektronikk spiller en stadig viktigere rolle i folks liv. Ser man på mobiltelefonen har den fått en usedvanlig essensiell posisjon hos nordmenn flest og mange er følgelig opptatt av at den skal ha stor lagringsplass og batterikapasitet og være kraftig nok til å kunne utføre krevende oppgaver man trenger til jobb og dagligliv, sier Marius Klemo, merkevare- og digitalsjef for Elkjøp Norge, i en pressemelding.

Renew IT lar kunden i stedet for å betale en stor sum idet man kjøper ny smarttelefon, laptop eller et nytt nettbrett, heller betale en fast månedspris. Skulle man etter 12, 24 eller 36 måneder ønske å oppgradere produktet sitt til en nyere modell, står man fritt til å gjøre dette uten betydelig kostnad, sier selskapet selv.

Marius_Klemo
Marius_Klemo

Produktene Elkjøp får tilbake fra kunder som ønsker å oppgradere blir solgt videre til andre aktører.

– Utviklingen skjer lynraskt og jeg forstår at folk ønsker å holde følge med teknologien. Derfor introduserer vi Renew IT, konseptet som gjør det mulig å oppgradere sine produkter til en rimelig penge. Med Renew IT vil du alltid ha det nyeste og beste på markedet, uten at det koster deg skjorta, sier Klemo.

En undersøkelse Elkjøp har fått gjennomført av analysehuset YouGov, viser at 42 prosent av nordmenn ønsker å bytte ut smarttelefonen annethvert år eller oftere hvis de hadde mulighet til det. Samtidig svarer kun 23 prosent at de faktisk bytter så ofte.

Powered by Labrador CMS