STOR INTERESSE FOR EE-AVFALL

– Det er tydelig at problematikken rundt retur av EE-avfall er en sak som opptar svært mange i bransjen, og dette er svært positivt.

Publisert Sist oppdatert

Det sier markeds- og informasjonssjef, Guro Kjørsvik Husby, i Elretur. Hun forteller at det i løpet av arrangementet i forbindelse med kåringen av årets julegaver har vært veldig mange innom standen til returselskapet.

Elretur AS hadde også valgt Årets julegaver for å presentere sin virksomhet. Kanskje ikke så unaturlig, i og med at de her befant seg blant de største selskapene som benytter seg av selskapets tjenester. Selskapet håndterer i dag EE-retur fra selskaper over hele landet.

Ha minne på minnet

Det er et stort gjenbrukspotensial i gamle telefoner

– Vi ønsket blant annet å fokusere vår satsing på å løse retur av EE-emballasje. Dette er i dag en frivillig ordning for produsentene. Vi ser at mange ønsker å bidra og ta ansvar for dette. I den forbindelse ønsker Elretur å tilby sine kunder å ivareta dette frivillige produsentansvaret, sier markeds- og informasjonssjef, Guro Kjørsvik Husby.

I tillegg til informasjon om det nye tilbudet rundt EE-emballasje, fokuserte Elretur også sin informasjon rundt håndtering av EE-avfall med minne.

– Gamle mobiltelefoner som ligger rundt omkring er en trussel for miljøet. Det er helt unødvendig. Det er et stort gjenbrukspotensial i gamle telefoner, og vi mener at alle bedrifter må sette dette i system for å ivareta miljøet og unngå at sensitive data kommer på avveie, sier Kjørsvik Husby.

Powered by Labrador CMS