Fra EOT 2017. Foto: MCH Messecenter Herning
Fra EOT 2017. Foto: MCH Messecenter Herning

EOT I HERNING I 2019

Rundt 65 utstillere er klare til fagmessen EOT – Electronics of Tomorrow, som kan arrangeres 7. til 9. mai 2019 i Herning i Danmark.

Publisert

Tema for messen er Internet of Things, Startups & Funding, Tech & Business, Security, Wireless & Cloud, og Design & softwaredevelopment.

– EOT er et attraktivt møtested for ingeniører, teknikere, utviklere, maskinbyggere og innkjøpere, som blir inspirert til nye løsninger og utviklingspotensialer. Aktivitetsprogrammet utvides i 2019 med et ekstra konferansespor, og allerede nå har mer enn halvparten av utstillerne fra 2017 meldt seg på messen i 2019, heter det i en pressemelding fra MCH Messecenter Herning, som står bak messen.

– Kjernen i EOT er kombinasjonen av utstilling, nettverksbygging og et internasjonalt konferanseprogram. Derfor gleder vi oss over at vi i 2019 får mulighet for å tilby de besøkende en ekstra konferansetema innen utvikling og design, som er en helt naturlig del av elektronikk- og teknologiindustrien, sier Mona Jakobsen, prosjektsjef i MCH Messecenter Herning, i pressemeldingen.

EOT er et attraktivt møtested

Powered by Labrador CMS