For 16. år på rad kårer fagbladet Elektronikkbransjen årets julegave.

HVA BØR BLI ÅRETS JULEGAVE?

Her kan du foreslå produkter i kåringen av årets julegave 2019 og årets produkt 2019/2020. Fristen er 1. oktober, og kåringen offentliggjøres den 7. november.

Publisert

For 16. år på rad kårer fagbladet Elektronikkbransjen årets julegave. I tillegg kårer vi årets produkt 2019/2020 i en rekke kategorier. Egne fagjuryer utpeker vinnerne, men det er frem til 1. oktober kl. 10 mulig å melde inn kandidater. Fagjuryene tar utgangspunkt i hvilke produkter som er tilgjengelig i markedet før jul, og vil selv nominere produkter, men ved å bruke lenken nedenfor er du sikker på at din kandidat blir med i vurderingen.

Kriterier: Produktene må ha ha kommet i salg i Norge etter 1. januar 2019 og være tilgjengelig i handelen frem mot jul. Egne fagjuryer vil vurdere produktenes egenskaper, om de tilfører markedet noe nytt, og forventet popularitet hos det norske folk. Juryene legger også vekt på at produktene er bredt tilgjengelig i handelen. Blant de ulike kategorivinnerne vil en hovedjury stemme frem årets hovedpris; ÅRETS JULEGAVE 2019.

Det blir underveis også gjort en vurdering av hvilke kategorier som til sjuende og sist er med i årets kåring.

Her kan du registrere dine produkterNy frist for å nominere produkt: mandag 7. oktober kl. 12.00.

Hvis du er usikker på i hvilken kategori ditt produkt hører hjemme, vil fjorårets vinnere gi en liten pekepinn.

Påmelding til arrangementet

AnnonseringØnsker du å annonsere for dine produkter, ta kontakt med annonsesjef Inge Krav på ik@hsmedia.no eller +47 911 27 717.

Powered by Labrador CMS