Fagbladet Elektronikkbransjen nr. 5/2017.

FIKK DU IKKE BLADET I DAG?

I dag distribueres fagbladet Elektronikkbransjen nr. 5/2017. Fikk du ikke bladet? Eller kom det for få i butikken? Fortvil ikke!

Publisert

Fagbladet Elektronikkbransjen distribueres hovedsakelig med avisenes morgenbud, og den største delen av opplaget kom ut til våre abonnenter i dag morges. Nytt av året, er at vi sender et større antall blader direkte til hver butikk i stedet for hjem til de ansatte. Kom det for få (eller for mange) blad til din butikk? Send en epost til adm@elektronikkbransjen.no med ønsket antall, så endrer vi dette fra neste utgave.

Enkelte deler av Norge får bladet med avisenes morgenbud først i morgen eller fredag, og der vår distributør ikke har dekning kommer det med posten en av de nærmeste dagene.

Bladet går til alle medlemsbedrifter i Stiftelsen Elektronikkbransjen, og vi eies dermed av våre lesere. Kanskje du har mistet noen kolleger i det siste, og fått noen nye? I så fall er vi glade hvis du sender oss en oppdatert adresseliste, slik at vi får fjernet dem som ikke lenger skal ha bladet, og lagt til de nye. Dette gjelder alle bedrifter unntatt butikkene, og det er viktig at vi får vasket adresselistene våre slik at vi bruker pengene som går til trykk og distribusjon på dem som faktisk er tilknyttet bransjen.

Bladet ligger også tilgjengelig digitalt, sammen med alle utgavene siden 1937. De nyeste utgavene ligger alltid nederst på forsiden. Du kan også søke i vårt historiske arkiv her.

Powered by Labrador CMS