IFA-direktør Jens Heithecker flankert av Jan Røsholm (t. h.) og Klas Elm i den norske og svenske bransjeforeningen. Foto: Marte Ottemo.
IFA-direktør Jens Heithecker flankert av Jan Røsholm (t. h.) og Klas Elm i den norske og svenske bransjeforeningen. Foto: Marte Ottemo.

IFA-sjef på bransjemiddagen

Stiftelsen Elektronikkbransjens tradisjonelle bransje- og journalistmiddag på IFA-messen i Berlin fikk storfint besøk i september.

Publisert

IFA-direktør og visepresident i Messe Berlin, Jens Heithecker, kom innom bransje- og pressemiddagen lørdag 1. september under IFA-messen i Berlin. I en kort tale ønsket han velkommen til Berlin, og fortalte om årets messe.

Stiftelsen Elektronikkbransjen har i en årrekke arrangert en middag under IFA-messen i Berlin, der det også har vært deltakere fra resten av Norden. I fjor ble dette formalisert ved at også den svenske Elektronikbranchen er med på arrangementet.

– I år deltok rundt 80 personer på middagen med klassisk schweinehaxe på Restauration 1840 på Hackescher Markt, både norske og svenske bransjefolk og journalister. Det var ekstra hyggelig at IFA-direktøren også tok seg tid til å stikke innom. Vi takker alle som satte av lørdagskvelden for å være samme med oss og sine bransjekollegaer, og håper å se alle tilbake neste år, sier administrerende direktør i Stiftelsen Elektronikkbransjen, Jan Røsholm.

Powered by Labrador CMS