Jan Røsholm i Stiftelsen Elektronikkbransjen (t. v.) sammen med Martin M. Breivik i Norsk Bilbransjeforbund. Foto: Stian Sønsteng

SMITTERIKTIG GENERALFORSAMLING

– For mange var generalforsamlingen i NEL det første møtet de hadde med bransjekolleger etter at smitteverntiltakene trådte i kraft, sier Jan Røsholm.

Publisert

Han er administrerende direktør i Stiftelsen Elektronikkbransjen, som den 27. mai gjennomførte generalforsamling i Norske Elektroleverandørers Landsforening (NEL) i Oslo.

– Det hadde vært mulig å gjennomføre denne med et nettmøte, men vi fikk tilbakemelding fra flere om at de ønsket å møtes ansikt til ansikt. Christiania Qvartalet møtesenter kunne tilby et opplegg der smitteverntiltakene ble fulgt, og vi er glade for at så mange hadde muligheten til å delta, sier Røsholm.

I tillegg til generalforsamlingen var det foredragsholdere fra NVE og Norsk Bilbransjeforbund, der tema var den nye energimerkeordningen og regler for servicemarkedet.

Ragnar Eknes (Gram) ble takket av og Ståle Braathen (Grundig) går inn som nytt styremedlem. Styret består ellers av styreleder Rune Tufte (BSH), Stein Egil Ristad (Whirlpool), Morten Hoff (Wilfa), Martin Vinje (DeLonghi), Lise Ludvigsen (Philips), Anders Kjekstad (Miele) og Hans Erik Standal (Electrolux).

Vi fikk tilbakemelding fra flere om at de ønsket å møtes ansikt til ansikt

Smitteverntiltakene ble fungt under generalforsamlingen i NEL. Her foredrar Ingvill Sjøvold Nilsen i NVE. Foto: Stian Sønsteng.
Artikkelen ble første gang publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 3/2020, som ble distribuert 22. juni. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS