Fra bransjemiddagen i Frankfurt den 11. april 2018. Foto: Stian Sønsteng
Fra bransjemiddagen i Frankfurt den 11. april 2018. Foto: Stian Sønsteng

Bransjemiddag i Frankfurt

For andre året på rad arrangerte bransjeforeningen felles middag under tvillingmessene Musikkmesse og Prolight + Sound i Frankfurt.

Publisert

Også denne gangen med god stemning og godt oppmøte.

Tradisjonen med bransjemiddager startet for mange år siden i forbindelse med IFA-messen i Berlin. Hensikten var å samle norske bransje- og pressefolk til felles samling og hygge, for å skape arenaer for nettverksbygging. Etter hvert har tradisjonen blitt videreført både til CES-messen i Las Vegas, Photokina i Køln og de to nevnte messene i Frankfurt.

Berlin-arrangementet er fortsatt det største med over hundre deltakere, men IFA er også en vesentlig større messe enn for eksempel Musikmesse, og flere nordmenn deltar der. I Frankfurt var i overkant av tjue bransjefolk fra musikkbransjen samlet. Både leverandører, produsenter, forhandlere og distributører var representert. Som vanlig var middagen lagt til en tysk restaurant, og tysk mat og drikke sto på menyen. At bransjen kan samles på messe, på tvers av leverandører, butikker og kjeder, er én av bransjeorganisasjonens viktige oppgaver.

Powered by Labrador CMS