BREDE SMIL DA JULEGAVENE BLE KÅRET

Smil og glede preget de 230 som deltok på arrangementet i forbindelse med kåringen av årets julegaver. Bredest gliste Samsung, som fikk fem priser.

Publisert Sist oppdatert

– Dette betyr utrolig mye. Vi har hatt et fantastisk 2012 og prisene viser at vi har lykkes i flere kategorier. Tre priser til mobil og nettbrett er veldig moro, sier Stig-Ove Langø som er salgssjef for telekom i Samsung Norge.

For åttende gang har fagbladet Elektronikkbransjen kåret årets julegaver. I år stemte 893 bransjefolk på 33 produkter i elleve kategorier. Disse var plukket ut av fagjuryer bestående av kjedefolk og journalister. Resultatet i bransjeavstemmingen og fagjuryene telte like mye da kategorivinnerne ble kåret, og en egen hovedjury avgjorde hvilket produkt som er årets julegave blant de elleve kategorivinnerne. Valget falt på smarttelefonen Samsung Galaxy S III, som dermed er både årets mobil og årets julegave.

Prisene ble delt ut under et arrangement på Radisson Blu Oslo Plaza hotell mandag 12. november, der nærmere 40 leverandører viste aktuelle produkter. I år var programmet fra scenen kuttet ned, slik at det skulle bli mer tid til å se utstillingen og prate med bransjekolleger og journalister. Av de 230 påmeldte var over 50 fra kjeder og handel, samt 25 fra pressen.

Prisene viser at vi har lykkes i flere kategorier

ÅRETS JULEGAVER 2012

Årets julegave og mobil:

Samsung Galaxy S III

Årets skjønnhetsprodukt:

Withings Wifi Body Scale

Årets tilbehør:

Belkin Music Receiver

Årets dataprodukt:

Samsung Galaxy Note 10.1

Årets hvitevare:

Siemens Flexinduksjon

Årets spill:

FIFA 13

Årets TV-produkt:

Samsung LED 8-serien

Årets fotoprodukt:

Canon Eos 650D

Årets småelektriske:

Wilfa Juicemaster

Årets film:

Kon-Tiki

Årets lydprodukt:

Samsung DA-E750

Powered by Labrador CMS