OTTEMO NY KOMMUNIKASJONSSJEF

Marte Ottemo (34) er ansatt som kommunikasjonssjef i Stiftelsen Elektronikkbransjen. Hun starter i juni, da Erik Andersen går av med pensjon.

Publisert Sist oppdatert

– Marte vil forsterke vår satsing på å være bransjens talerør i viktige saker mot politikere og media, og jeg er glad og stolt for at hun har takket ja til jobben. Hun kom best ut etter en grundig prosess blant mange flinke søkere, sier administrerende direktør Synnøve Bjørke i Stiftelsen Elektronikkbransjen.

Ottemo kommer fra stillingen som rådgiver i kommunikasjonsselskapet Gambit H+K, hvor hun blant annet har jobbet med teknologikunder. Hun var tidligere ansvarlig redaktør i Mediehuset Digital i A-pressen, med ansvar for publikasjoner som Teknofil, Mobilen, Inside Telecom og Gamer. Ottemo har også jobbet som journalist i Nettavisen og bransjemagasinet It-bransjen.

– Jeg gleder meg til å få jobbe med denne viktige og interessante bransjen igjen, og være med på å sette bransjens synspunkter og behov på dagsorden overfor media og politikere, sier Ottemo.

Jeg gleder meg til å sette bransjens synspunkter og behov på dagsorden overfor media og politikere

Erik Andersen har både vært informasjonssjef i Stiftelsen Elektronikkbransjen og fagredaktør i fagbladet Elektronikkbransjen. Også Ottemo skal i noen grad bidra med stoff til bransjebladet.

Erik Andersen fyller 67 år 14. juni og går av 1. juli etter 45 år i bransjen. De siste 30 årene har han vært ansatt i bransjeorganisasjonen. Les vårt profilintervju med Andersen i forbindelse med hans 60 års-dag på http://www.mypaper.se/show/eb/show.asp?pid=345248734365856&initpage=22&did=1.

Powered by Labrador CMS