Leica APO-Macro-Elmarit-TL

Pressemelding fra Bresson 20. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Leica APO-Macro-Elmarit-TL 60mm f2.8 ASPH

Den nyutviklede Leica APO-Macro-Elmarit-TL er et referanseobjektiv for APS-C formatet og har ytelsesegenskaper som er uten sidestykke for sammenlignbare objektiver.

Den leverer suveren oppløsning og fargegjengivelse i et klassisk format som tilsvarer 90mm.

Med et forhold på 1:1 er dette et "ekte" makroobjektiv og det opplagte verktøyet for å ta nærbilder. I tillegg er brennvidden på 60 mm (tilsvarende 90 mm) særdeles godt egnet til å fotografere portretter.

Leica APO-Macro-Elmarit-TL 60mm er et makro-og portrettobjektiv utviklet for å levere bilder som simpelthen er best i sin klasse. 10 linseelementer, derav 4 asfæriske, i 9 grupper, garanterer utmerket skarphet og fargegjengivelse på alle avstander og blenderåpninger. Med blenderåpning helt ned til f2.8 gir unike muligheter til å jobbe kreativt med dybdeskarphet og skaper en fantastisk bokeh. Objektivet er raskt nok for opptak under omtrent alle lysforhold. Takket være innvendig fokusering, forblir den totale lengde på objektivet uendret under fokusering.

• Leica APO-Macro-Elmarit-TL er konstruert av de beste materialer på Leicas fabrikk i Wetzlar, "Made in germany"

• Referanseobjektiv for APS-C-systemet med f2.8 som største blenderåpning

• Den manuelle fokusringen tillater presise justeringer under opptak

• Eksepsjonell mekanisk utførelse

• Kommer sølv og sort utgave

• Leica TL-objektiver passer til Leica T og Leica SL

Leica APO-Macro-Elmarit-TL er tilgjengelig hos utvalgte forhandlere fra september 2016 og har en veiledende utslagspris på kr. 23.000,-

Powered by Labrador CMS