Leica APO-Summicron-M 50mm f2 ASPH rød

Pressemelding fra Bresson 15. november 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Leica APO-Summicron-M 50mm f2 ASPH rød

Leica APO-Summicron-M 50mm f2 ASPH har fått et helt nytt utseende. Verdens skarpeste standardobjektiv er det første Leica-objektivet til å bli tilbudt i en alternativ, rød finish fra desember.

Objektivet er utført i rødanodisert metall. Som tilfellet er for alle Leica-objektiver, er Leica APO-Summicron-M 50mm f2 ASPH designet og utviklet av Leica optiske spesialister i Wetzlar. Det unike med denne iøynefallende spesialutgaven blir ytterligere understreket ved at den planlagte produksjonen er kun på 100 objektiver.

Objektivet representerer en perfekt kombinasjon av optisk og teknisk ekspertise. Ojektivet laget av de fineste materialer og satt sammen helt for hånd i en omfattende prosess. Kombinasjonen av cutting-edge teknologi og møysommelige produksjonsprosedyrer garanterer utmerket kvalitet.

Tilbehør som følger med er frontlisedeksel i samme rødanodiserte utførelse, bakre deksel i plast og en rund objektivveske i grått okseskinn.

Ellers er spesifikasjonene de samme som for utgavene som kommer i sølv og sort.

Fine-art fotografering med en kvalitet som aldri før er oppnådd.

Leica APO-Summicron-M 50mm f2 ASPH ble utviklet i den hensikt å maksimere kontrast og detaljer uansett blenderåpning. Optisk ytelse i toppklasse er viktigere enn noensinne - spesielt i kombinasjon med høyoppløselige kameraer.

MTF-kurvene, som beskriver skarpheten i et bilde, holder over 50% kontrast helt ut til kantene, selv på største blenderåpning. Dette har tidligere ikke vært mulig å oppnå. Resultatet er ekstremt skarp avbildning av alle motiver, med optimal definisjon helt ut i hjørnene, selv ved nærbilder.

Objektivets apokromatikk, en sofistikert metode for fargekorrigering, minimerer fargestikk på skarpe kanter. Alle detaljer og overganger blir naturlig gjengitt. Dette oppnås ved å integrere linser med abnormal fargespredning i objektivkonstruksjonen. Dermed er fotografen i stand til å oppnå best mulig bildekvalitet, noe som blir spesielt synlig på store utskrifter eller når man ønsker å ta utsnitt.

Kun de beste materialer er benyttet i konstruksjonen, og APO-Summicron-M 50mm f2 ASPH er satt sammen for hånd i en omfattende prosess. Kombinasjonen av banebrytende teknologi og møysommelige produksjonsprosedyrer garanterer et høykvalitetsobjektiv "Made in Germany" laget for å vare.

Leica APO-Summicron-M 50mm f2 ASPH rød har en veiledende utsalgspris på kr. 88.000,- og er tilgjengelig hos utvalgte Leica-forhandlere fra midten av desember.

Powered by Labrador CMS