Leica Magnus, ER og Ultravid HD-Plus 50

Pressemelding fra Bresson 9. mars 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Leica har lansert en rekke nye produkter for jegere og friluftsentusiaster på IWA-messen i Nürnberg. Magnus-familien har fått et nytt medlem med 1,8 til 12 ganger kraftig forstørrelse, noe som gjør dette til det universelle kikkertsiktet som dekker de aller fleste jaktbehov. I tillegg er det lansert tre nye Ultravid HD-Plus 50-modeller og flere ER-sikter. Nyhetene er tilgjengelig i løpet av våren 2015.

Nye Leica MAGNUS 1,8-12x50 "Made in Germany"

Med åtte nye modeller utvides nå den populære MAGNUS-familien.

Takket være den ekstreme forstørrelsesgraden og enestående ytelse, er 50 mm versjonen av Magnus er ideell for jakt i dårlig lys. Den store frontlinsediameteren sikrer en overføringsverdi på hele 92% både i skumringen og mørket, noe som betyr rask gjenkjenning av detaljer. Vidvinkelområdet strekker seg fra 1,8 til 12 ganger forstørrelse. Dette gjør kikkertsiktet meget allsidig og like ideelt for skudd på korte som lange avstander. Samtidig er det kompakt og meget robust.

Leica ER 6,5-26x56 LRS

Nytt kikkertsikte for skudd på lange avstander.

Leica utvider sin portefølje av kikkertsikter med nye Leica ER 6,5-26x56 LRS (Long Range Shooting). Med meget høy forstørrelsesgrad, finmasket og ikke-forstørrende trådkors og raske justeringsmuligheter er dette nyutviklede siktet beregnet på ambisiøse jegere som skyter på lange avstander. Den store øyeavstand gir den nødvendige sikkerheten når man bruker de vanligste, store kaliberne for lang rekkevidde.

LEICA ER 5 kikkertsikter

Disse siktene består av Leica ER 5 1-5x24, Leica ER 5 1,5-8x32, Leica ER 5 2-10x50, Leica ER 5 3-15x56, Leica ER 5 4-20x50 og Leica ER 5 5-25x56, og kommer i varianter med forskjellige trådkors.

• 30mm tube -For monteringsvariasjon.

• Lav vignettering, optikk med høy kontrast - for beste detaljoppløsning uansett lysforhold.

• Parallaxe-kompensasjon - for presise skudd på lange avstander og store forstørrelser.

• MOA Turrets, tilbakes kun ved bruk av verktøy - for maksimal brukervennlighet.

• 5 ganger forstørrelse - for økt allsidighet.

• Brukervennlig okkular og komfortabelt synsfelt - for behagelig og rask målgjenkjenning.

Leica Ultravid HD-Plus 50 "Made in Germany"

Den nye generasjonen av kikkerter med forbedret optisk ytelse er lansert.

Leica Ultravid HD-Plus 50 er tilgjengelig i tre forskjellige modeller med henholdsvis 8, 10, og 12 ganger forstørrelse. Kikkertens usedvanlig kompakte mål gjør Leica Ultravid HD-Plus 50 til en av de minste sin klasse og en ideell følgesvenn på alle utflukter, fotturer eller jaktturer, og er spesielt egnet for bruk i skumringen. En ny coating-prosess benytter høy temperatur til å legge på en tynn film av topp kvalitet på overflaten av linseelementene. I tillegg er de største optiske elementer i kikkerten fremstilt av glass av Schott HT (high transmission). Sammen utgjør disse to faktorene en betydelig grad av økt lysgjennomgang.

Powered by Labrador CMS