Leica Rangemaster CRF 2000-B

Pressemelding fra Bresson 1. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Leica Rangemaster CRF 2000-B

Den nye referansestandarden innen laseravstandsmåling.

Nye Leica Rangemaster CRF 2000-B er den første kompakte laseravstandsmåleren som er i stand til å levere nøyaktige målinger på avstander opp til 1825 meter. I tillegg til å øke den maksimale rekkevidden, har Leica også lagt til en rekke nyttige funksjoner i det ballistiske ABC-systemet. Med disse nye funksjonene har Leica Rangemaster CRF 2000-B nå etablert seg på toppen i klassen av kompakte laseravstandsmålere for jaktsegmentet.

Leica Rangemaster CRF 2000-B er den første kompakte avstandsmåler i premiumsegmentet som tilbyr jegere tre ballistiske målinger i tillegg til avstanden. Avhengig av den ballistiske informasjonen, gir Leica Rangemaster CRF 2000-B enten tilsvarende horisontal rekkevidde (EHR) opp til en avstand på 1100 meter, holdover-verdien, eller antall klikk for å stille inn kikkertsiktet - i cm og MOA-intervaller. For ytterligere å øke presisjonen, har Rangemaster CRF 2000-B også integrert vinkel-, lufttrykk- og temperatursensorer.

Leica Rangemaster CRF 2000-B er en uslåelig allrounder som gir jegere de relevante og avgjørende ballistiske parametrene de trenger for å plassere presise og trygge skudd i enhver jaktsituasjon. Rangemaster CRF 2000-B avgjør alle viktige parametere med eksepsjonell presisjon på bare 0,3 sekunder. Takket være den kompakte størrelsen og en vekt på kun 185 gram, kan den plasseres komfortabelt i lommen. Den enestående optiske konstruksjonen med 7x forstørrelse garanterer optimal lysstyrke og klarhet, og et bredt synsfelt på hele 115 meter ved 1000 meters avstand.

Leica Rangemaster CRF 2000-B er tilgjengelig hos utvalgte forhandlere fra september 2016 og har en veiledende utslagspris på kr. 7.200,-

Powered by Labrador CMS