Leica Summilux-M 28mm f1.4 ASPH

Pressemelding fra Bresson 26. mai 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Leica Summilux-M 28mm f1.4 ASPH

En milepæl innen hurtige vidvinkelobjektiver

Leica utvider objektivporteføljen til M-systemet med Leica Summilux-M 28mm f1.4 ASPH. Dette er det første Leica M-objektivet som kombinerer en blenderåpning på f1.4 med den populære vidvinkelbrennvidden 28mm. Objektivet er ideelt for fotojournalister, til arkitektur- og landskapsfotografering, og til fotografering i alle lysforhold.

Dette er et ekstremt kompakt og lyssterkt vidvinkelobjektiv med høy kontrast og ypperlig bildekvalitet over hele fokusområdet, fra uendelig til nærgrensen på 0,7 meter. Objektivet har god dybdeskarphet, med fin demping av strølys og reflekser selv i motlys.

Den optiske konstruksjonen til Leica Summilux-M 28mm f1.4 ASPH har ti linser, hvorav et asfærisk element med kurvatur som avviker fra den typiske sfærisk form og bidrar til den kompakte størrelsen på objektivet. Den lave vekten på bare 440 gram gjør dette objektivet til et ideelt valg for fotografering på reise og til reportasjeoppdrag.

Leica Summilux-M 28mm f1.4 ASPH er utviklet av Leicas optiske spesialister i Tyskland. Kombinasjonen av banebrytende teknologi og nitidige produksjonsprosedyrer gir gjennomgående kvalitet på hvert eneste objektiv.

Leica Summilux-M 28mm f 1.4 ASPH. leveres komplett med solblender i metall. Den svartanodisert Leica Summilux-M 28mm f1.4 ASPH. vil være tilgjengelig hos autoriserte Leica-forhandlere i løpet av juni 2015 og er priset til kr. 52.000,- inkl. mva.

Powered by Labrador CMS