Leica X Edition Moncler

Pressemelding fra Bresson 15. oktober 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Leica X "Edition Moncler"

I samarbeid med Moncler presenterer Leica spesialutgaven Leica X "Edition Moncler". Begge merkene har felles verdier, og spesialutgaven forener estetikk og teknologi for å skape et helt unikt kamera.

Leica X "Edition Moncler" har et premium skinntrekk i blått, hvitt og rødt, som en hyllest til den franske opprinnelsen Moncler, så denne sølvfargede versjonen av Leica X er et iøynefallende "must" for de som verdsetter både fotografering og stil.

Leica X "Edition Moncler" er begrenset til kun 1500 eksemplarer på verdensbasis. Kamerasettet består av nye Leica X typ 113 i Moncler-design og en polstret veske utformet i typisk Moncler-stil som gjenspeiler dunjakkene som gjorde merket verdensberømt. Settet leveres komplett med en matchende bærestropp i ekte skinn med innskriften "Leica & Moncler".

Leica X "Edition Moncler" vil være tilgjengelig fra utvalgte forhandlere fra november 2014. Veiledende pris er kr. 21.995,-.

Powered by Labrador CMS