Leica Ultravid 8x32 Edition Zagato

Pressemelding fra Bresson 18. august 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Leica Ultravid 8x32 Edition Zagato

Leica Ultravid 8x32 Edition Zagato er en spesialutgave av den klassiske Ultravid HD-kikkerten produsert i samarbeid med den tradisjonsrike, italienske bedriften Zagato.

Materialer, farger og stil er inspirert av det klassiske Zagato-designet. Aluminiumstrukturen og de røde designelementene er i Zagato-stil. Kikkerten blir levert i kun 1000 eksemplarer på verdensbasis. Inkludert i denne spesialutgaven er en eksklusiv veske, bærerem og håndstropp i lær.

Zagato ble grunnlagt i Milano i 1919 av Ugo Zagato, som er kjent for å ha vært den første i bilindustrien til å innføre avansert luftfartsteknologi for å designe lette og aerodynamiske bilkarosserier. I sin portefølje har Zagato blant annet Aston Martin, Alfa Romeo, Ferrari, Maserati, Bentley, Lamborghini og Porsche. Familiebedriften fra Milano er fremdeles tro mot filosofien om funksjonalitet og rasjonalitet som Ugo Zagato hadde for nesten hundre år siden.

Kikkerten er tilgjengelig fra 5. september, og veiledende pris er kr. 35.000,- inkl. mva.

Powered by Labrador CMS