Brother PocketJet PJ-700-serie

Pressemelding fra Brother 14. mars 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Mer praktisk kan skriveren neppe bli

Brother er klar med en helt ny familie av mobile skrivere. De fem nye PocketJet PJ-700-modellene er åpenbart fordelaktige for alle som har bruk for utskrifter mens de er på farten. Uansett om dokumentene kommer fra en bærbar PC, en smarttelefon eller et nettbrett. Veil. utsalgspris begynner ved kr. 4980,- ekskl. mva.

Uttrykket ”utskrift på farten” får en helt ny mening når man ser Brother sin nye serie av mobile A4-skrivere.

De fem nye PocketJet 7-modellene er lette å ta med seg og de har et solid batteri som kan lades. Det kan skrives ut opptil 600 sider i A4-format før batteriet må lades.

Brother anvender en spesiell Direct Thermo-print teknologi i sine PocketJet-skrivere. Den gir skarpe utskrifter i sort/hvitt, og man behøver ikke tenke på ekstra blekkpatroner. Både enkeltark og papirruller kan brukes.

PocketJet 7-familien dekker hele spekteret -  fra skrivere med USB-kabel til modeller med Bluetooth, Wi-Fi, Apple AirPrint eller den nye Mopria-standarden.

Ny frihet til å skrive ut

”De nye PocketJetene gjør for skrivere, hva smarttelefoner og nettbrett har gjort for PC og telefoner. De løsriver enhetene fra ledninger og kabler”, forklarer Country Manager Geir Langedrag hos Brother Norge

Brother kaller det også for Freedom Architecture for skrivere: evnen til å kunne skrive ut uansett hvor, når, og fra hvilken enhet det måtte være – med Windows, Android eller Apple iOS.

De nye PocketJetene virker med det samme de blir tatt ut av boksen. Glem alt om stikkontakter, blekkpatroner eller tonere.

Mange bruksområder

Brother nevner servicefolk, selgere, reparatører, transportfirmaer og konsulenter, som arbeider ute i feltet, som typiske brukere av PocketJet-skrivere. De kan f.eks. ha bruk for å skrive ut kontrakter, dokumentasjon, online informasjon og kvitteringer der og da.

PocketJet 7-skriverne vil også være til fordel for ambulanser, sikkerhetsselskap, brannvesen og lignende. De kan ha behov for å laste ned og skrive ut skjemaer og annen informasjon i fullt A4-format.

Politiet i flere land bl.a. Litauen, har Brother sine PocketJet-skrivere med seg i sine patruljebiler og i sivile biler, hvor de brukes til å skrive ut bøter til trafikanter på stedet.

Fem modeller å velge mellom

Den nye PocketJet 7-familie fra Brother har fem medlemmer, som alle kommer i samme elegante design og praktiske format på 255 x 55 x 30 mm. Vekten er ca. 610 gram inkludert batteri.

Alle fem har et oppladbart Li-ion-batteri, og alle kan skrive ut opptil 8 sider pr. minutt.

Forskjellene mellom de ulike modellene ligger i funksjoner og utstyr – og om utskrifter kommer i 200 eller 300 dpi oppløsning.

Brother PJ-722 og PJ-723 skriverne har kun USB-tilkobling, mens PJ-762 og PJ-763 har både USB og Bluetooth.

Toppmodellen PJ-773 har USB og trådløst Wi-Fi, så den fungerer med både Apple AirPrint, Brother sin gratis iPrint&Scan-app til iOS og Android samt den nye trådløse Mopria-standarden, som finnes på flere og flere moderne smarttelefoner.

Det spesielle ved Brother PJ-773 er at skriveren etablerer sitt helt eget Wi-Fi-nettverk. Det betyr at mobile enheter kan koble seg direkte på skriveren, uten at det må være en ruter imellom.

Masse av ekstrautstyr

Brother kan naturligvis levere forskjellige former for ekstrautstyr, som gjør livet lettere med en skriver på farten.

Det gjelder f.eks. et Workforce Kit med en meget solid spesialbeholder som man kan oppbevare sin PocketJet i. Beholderen møter de internasjonale IP54-kravene og tåler bl.a. å falle på betong fra en høyde på 1,2 meter uten å gå i stykker.

Samme spesialbeholder rommer også en anti-krølle-mekanisme, som holder utskrevne ark helt rette og pene.

Priser og levering

Brother sin nye PocketJet 7-serie står i hyllene hos Brother sine mange forhandlere.

Veil. utsalgspris for de enkelte modellene er:

PJ-722 med USB og 200 dpi, kr. 4980,- ekskl. mva. (kr. 6225,- inkl. mva.)

PJ-723 med USB og 300 dpi, kr. 5780,- ekskl. mva. (kr. 7225,- inkl. mva.)

PJ-762 med USB og Bluetooth, 200 dpi, kr. 5780,- ekskl. mva. (kr. 7225,- inkl. mva.)

PJ-763 med USB og Bluetooth, 300 dpi, kr. 6580,- ekskl. mva. (kr. 8225,- inkl. mva.)

PJ-773 med USB og Wi-Fi, 300 dpi, kr. 7340,- ekskl. mva. (kr. 9175,- inkl. mva.)

Powered by Labrador CMS