Brother med Ubiquitech

Pressemelding fra Brother 7. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ubiquitech er blant verdens førende leverandører av sikre printløsninger til store virksomheter og den offentlige sektor. Det nye samarbeidet skal gi Brother flere store kunder og Ubiquitech adgang til mindre og mellomstore virksomheter, med behov for sikker håndtering av sine utskrifter.

De fleste virksomheter og organisasjoner er klar over faren ved it-kriminalitet og data-misbruk. De har derfor sikret seg med alt fra brannmur, backup, virusskannere og lagring i skyen til spamfiltre på e-posten og regler om gode passord.

Brother skaper sikre printløsninger sammen med danske Ubiquitech

Langt færre er imidlertid oppmerksomme på risikoen som kommer fra virksomhetens mange egne printere.

Her ser man ofte at selv viktige papirer flyter rundt, fordi avsenderen har glemt å hente dem i printeren. Sensitive dokumenter blir liggende fremme, så alle kan se dem.

Brother har PrintSmart løsninger som forhindrer at utskrifter blir liggende fremme uavhentet. Her kan mottageren utelukkende skrive ut når han eller hun først taster inn en kode på printeren eller bruker et ID-kort.

Det danske systemhuset Ubiquitech har enda mere avanserte Print Management løsninger, som særlig benyttes av store virksomheter og organisasjoner.

Nå har Brother og Ubiquitech inngått en strategisk samarbeidsavtale. Den betyr at Brothers printere og alt-i-ett maskiner blir understøttet i Ubiquitechs løsninger.

Ubiquitech er aktiv over hele kloden

Ubiquitech A/S ble grunnlagt i 2004 med det formål å skape en åpen plattform for sikre og betjeningsvennlige print management løsninger.

I dag er virksomheten blant verdens ledende på dette feltet og kan levere sikre printsystemer til organisasjoner i forskjellige størrelser.

Det nyeste er Global Print, som gjør det mulig å skrive ut sikkert fra alle typer mobile enheter, uansett hvor i verden de måtte befinne sig.

Ubiquitech er dansk og har sitt globale hovedsete i Birkerød. Firmaet har salgspartnere i 14 land, og blant kundene kan nevnes Ernst & Young, Nykredit, Qatar Airways, forsvaret i flere europeiske land, Jyske Bank, The Walt Disney Company, Topdanmark, London Metropolitan University, Universidad de Deusto og Stockholm Universitet.

Ubiquitech samarbeider med en rekke av verdens ledende leverandører av store printere – nå også Brother.

Store fordeler for begge parter

Ubiquitechs plan er å legge sine egne Print Management løsninger til Brothers PrintSmart, så Ubiquitechs kunder får et rimeligere alternativ enn firmaets nåværende tilbud med andre printleverandører.

”Brothers printere og alt-i-ett maskiner er generelt langt rimeligere enn de store maskinene vi normalt arbeider med fra andre leverandører. Det gir oss helt nye muligheter for å komme inn med våre løsninger hos mindre virksomheter. Dessuten kan vi tilby systemer med flere mindre printere som står i nærheten av brukerne,” sier Prosjektsjef Peter Rostrup fra Ubiquitech.

Hos Brother har man også store forventninger til det nye samarbeidet med Ubiquitech:

”Det er ingen hemmelighet at vi ønsker å vokse og bli interessante for større virksomheter, organisasjoner og statlige institusjoner. Vår nåværende kjernegruppe – mindre og mellomstore virksomheter samt private brukere – kan vi saktens leve av. Men vi vil mer og har maskiner og systemer til det,” forklarer Country Manager Geir Langedrag hos Brother Norge.

Opplagte muligheter i det offentlige

Utbredelsen av mobile enheter som smarttelefoner og nettbrett har skapt nye utfordringer for printerleverandørene og deres softwaresystemer, men samtidig også helt nye og spennende muligheter.

Mange av dem ligger i det såkalte offentlige rom, hvor sikre printsystemer vil bli mer og mer utbredte i årene fremover.

Ved å kombinere Ubiquitechs avanserte software med Brothers robuste alt-i-ett printere ser de to nye partnerne for seg at sikker utskrift kan utvides til mange offentlige steder.

Det kunne f.eks. være flyplasser, hoteller, biblioteker, togstasjoner eller konferansesentre, hvor forretningsfolk kan få skrevet ut viktige papirer på printere utplassert lokalt.

Powered by Labrador CMS