Gaggenau vakuumskuff

Pressemelding fra Gaggenau 2. november 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Gaggenau presenterer den nye vakuumskuffen.

Profesjonelt utstyr for intensive smaksopplevelser.

Som ledende innen matlaging med dampovn representerer Gaggenau viderutviklingen av sunne matlagings-metoder, og har allerede presentert sous-vide for alle kombidampovner i serie 400 med tilkobling til vann. Nå kommer den nye vakuumskuffen, som viderefører denne tankegangen ytterligere. Den er perfekt for forberedelse av mat til skånsom sous-vide-tilbereding. Vakuumskuffenfås i design som matcher ovnsserien 400, og er i salg fra våren 2016.

“Eksklusiv matlagingskultur og bevisst nytelse står i fokus hos Gaggenau. Vakuumskuffen kompletterer tilbudet innen sunn matlaging på Haute-Cuisine-nivå”, kommenterer Sven Schnee, internasjonal leder av Gaggenau.

Intensiv nytelse og lang holdbarhet.

Fordelene ved å tilberede mat med sous-vide-metoden er mange: Ingrediensene stekes sous-vide, “under vakuum”, uten tap av næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Dermed beholder man de naturlige aromaene i maten ved jevn, lav temperatur på 50 til 95 grader. De innvidde fremhever også den enestående teksturen i matrettene. I tillegg til den rene nytelsen, gir fjerningen av surstoff ytterligere fordeler i form av lang holdbarhet. Friske sauser, chutneys, syltetøy og andre åpnete næringsmidler i glass forblir lenger holdbare ved lukking med undertrykk. Andre fordeler er plassparende lagring og tidssparende marinering.

Ideell komplementering for det private kjøkkenet.

For vakuumpakking på profesjonelt nivå tilbyr Gaggenau vakuumskuffen i designen til ovnsserien 400 i massiv edelstål bak glass, alternativt i fargen Gaggenau Antrasitt. Skuffen har tre vakuum- og lukkenivåer, som angir hvor mange prosent surstoff som trekkes ut.

Apparatet kan monteres som en Gaggenau varmeskuff og trenger den samme plassen som en 14 cm høy standardnisje. Som alle apparater i 400-serien er vakuumskuffen uten håndtak og den åpnes med en push-to-open-funksjon og betjeningen skjer ved hjelp av touch-elementer. Vakuumposer i størrelsene 240 x 350 mm og 180 x 280 mm er del av tilbehøret.

Med vakuumskuffen understreker Gaggenau sin kompetanse innen eksklusiv matlagingskunst, med profesjonelt utstyr for matlaging på høyt nivå i det private kjøkkenet.

Powered by Labrador CMS