Siemens Home Connect

Pressemelding fra Siemens 2. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Når platetoppen snakker med ventilatoren

Siemens Hausgeräte fyller de siste hullene på det digitale hjemmeutstyrsområdet med flexInduction- platetopp med integrert benkeventilator. Platetoppen og ventilatoren vil snakke sammen for første gang og styrer de nødvendige prosessene på egen hånd.

Med innovasjon på ulike områder oppstår også nye muligheter. Samkjørte Siemens-produkter, intelligent software og den intuitive Home Connect-applikasjonen åpner opp for en lang rekke spennende bruksområder. Smart utstyr fra Home Connect gjør hverdagen enklere og gjør at du kan bruke mer tid på det du liker å gjøre ellers. Home Connect-applikasjonen gjør at du kan styre alle samkjørte Siemens-produkter med en smarttelefon eller et nettbrett – uansett hvor du befinner deg.

Velg selv hvor mye kontroll du ønsker å ha

Den nye cookConnect-funksjonen til Siemens gjør at platetoppen og ventilatoren virker sammen, og det gjør det enklere enn noen gang å kontrollere produktene. En trådløs modul er integrert i de nye iQ700-platetoppene og ventilatorene fra Siemens, noe som gjør dem i stand til å utveksle informasjon. Platetoppen og ventilatoren blir automatisk aktivert så snart platetoppen slås på. Brukere kan deretter kontrollere alt fra lys til effektnivå direkte på induksjonsplatetoppen ved å bruke kontrollsystemet dualLight Slider.

Til og med forbruket av strøm tilpasser seg i automodus til dampmengden som oppstår ved koking, takket være luftkvalitetssensoren til Siemens. Det betyr at det alltid er klar sikt med minimalt energiforbruk og lavt støynivå – uten at kokken behøver å gjøre noe med det. Synkroniseringen av de to produktene fører til et nytt nivå av bekvemmelighet og enkelhet hjemme. Men den endelige kontrollen er alltid hos brukeren, siden den automatiske funksjonen kan tilpasses eller slås av når som helst.

Perfekt stek – takket være Home Connect

Den nye iQ700-platetoppen er også forbundet med den stadig voksende oppskriftssamlingen til Siemens når du bruker Home Connect-applikasjonen. Appen kommuniserer direkte med steke- eller kokesensoren. Bare velg en oppskrift, og appen vil automatisk sørge for riktig temperatur i både kjele og panne. Pastaen blir kokt al dente, kjøttbollene holder seg runde og fine, steken blir perfekt og fisken blir mør og saftig.

Skift humør med skiftende farger og elegant design

Ingen dager er like – selv ikke på kjøkkenet. Siemens har tatt høyde for dette ved å lage en ventilator som bader kjøkkenet ditt i en uendelig rekke ulike farger.

Elektronikken i underholdningsverdenen har gitt uvurderlig inspirasjon til kjøkkenestetikken en god stund. Og med emotionLightPro bestemmer humøret ditt fargen – selv om humøret ditt endrer seg.

I tillegg til forhåndsinnstilte farger kan man velge enhver nyanse i hele fargespekteret. Denne utviklingen vil nå et nytt nivå med den flate, samkjørte iQ700- ventilatoren fra Siemens. Den svarte, vertikale glasskjermen vekker også assosiasjoner til stilige og smarte monitorer og TV-skjermer.

Mobilitet og rask service

De vanlige funksjonene til en ventilator får du selvsagt også med Home Connect-applikasjonen. Den kan for eksempel bli slått av og på uansett hvor du befinner deg. Likeså kan du øke eller minske effekten. Når det gjelder vedlikehold, viser appen filterstatus, eventuelle nødvendige nybestillinger eller forestående rens.

«Usynlig» ventilator med smart design

Det klassiske designet er på vikende front med utviklingen av ”usynlige” løsninger. Og ventilatoren i denne vakkert utformede og smarte platetoppen i iQ700-serien er virkelig ikke lett å se siden den er gjemt i selve platetoppen.

inductionAir – vekk med damp

inductionAir kombinerer platetopp og ventilator for første gang, og skaper derfor større frihet. Den suger opp damp og lukter fra kjeler og panner. Uansett hvor høye kjelene er, slipper ikke dampen ut i kjøkkenet. Garantien for dette er en effektstyrke på mer enn 690 m3/h. Og det lave støynivået skyldes den velprøvde Siemens iQdrive-motor. Dessuten bruker den ikke mer energi enn akkurat nødvendig siden den integrerte luftkvalitetssensoren registrerer dampmengden og automatisk tilpasser ventilasjonsnivået.

Produktene blir tilgjengelige i løpet av 2017

Powered by Labrador CMS