Bosch Click & Clean

Pressemelding fra BSH Husholdningsapparater 30. april 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

„ Skadelig støv ved bruk at våt-/tørrsuger fjernes effektivt med Click & Clean-systemet fra Bosch

Fire nye våt-/tørrsugere med kraftig 1.380 W-sugeturbin

„Click & Clean-system: Klikk L-BOXX’en opp på støvsugeren

„Enkle og effektive semiautomatiske (SFC) og automatiske (AFC) filterrengjøringssystemer  

Bosch utvider sitt sortiment med fire sertifiserte støvsugere som effektivt gir håndverkere mindre skadelig støv på arbeidsplassen. Bosch Click & Clean-system omfatter verktøy, våt/tørrsuger, støvsugertilbehør og L-BOXX, slik at håndverkere kan arbeide raskere og mer effektivt i et mindre skadelig arbeidsmiljø.

Stor sugekraft og arbeidsradius

Ut over GAS 20 L SFC Professional og GAS 25 L SFC Professional tilbyr Bosch nå fire nye støvsugere for et renere arbeidsmiljø. GAS 35 L SFC, GAS 35 L AFC Professional, GAS 35 M AFC Professional og GAS 55 M AFC Professional er utstyrt med en 1.380 W-sugeturbin, som gir et kraftig turbinundertrykk på 264 mbar. Med en ledning på 7,5 meter og en lange slangen har våt-/tørrsugerne fra Bosch en stor arbeidsradius. Våt-/tørrsugerens robuste hjul etterlater heller ikke merker, slev på vått underlag. En annen fordel er de integrerte holderne til slangen og tilbehøret. To kroker kan brukes til å feste slangen på den robuste støvsugeren, mens tilbehøret kan settes fast i tilpassede beholdere bak på maskinen.

De første våt-/tørrsugerne som er sertifisert som «ryggvennlige»

Alle universalstøvsugere er utstyret med et semiautomatisk (SFC) eller automatisk (AFC) rengjøringssystem. Med Bosch sine nye våt-/tørrsugerne er det mulig å feste en L-BOXX på opp til 15 kilo opp på støvsugeren. På denne måten slipper håndverkeren å måtte bære verktøyet rundt på arbeidsplassen som medfører at man lettere unngår slitasje på rygg og ledd. På bakgrunn av denne egenskapen er Bosch sine våt-/tørrsugere de første til å bli godkjent og sertifisert av foreningen Aktion Gesunder Rücken (AGR) (Campaign for Healthier Backs). Støvsugerne er anbefalt av AGR som ”ryggvennlige”.

Takket være (semi-) automatisk filterrengjøring kan man nå jobbe uten avbrudd

GAS 35 L SFC har et semi automatisk filterrensningssystem, som styres av en knapp montert ved munnstykket på slangen. Filtrene i GAS 35 L AFC Professional, GAS 35 M AFC Professional og GAS 55 M AFC Professional renses automatisk hvert 15. sekund via en elektronisk kontrollert luftstrøm, som sikrer at man hele tiden har høy sugeevne.

Arbeidssikkerhet – forskjellig støvsugere til forskjellig formål

Støvsugerne har forskjellige støv-klassifiseringsnivåer som er etter internasjonal standard, samt beholdervolum fra 35 til 55 liter. På 35/55 liter-modellene kan L-BOXX’en være festet på maskinen mens man jobber. Støvsugerne i L-klassen er velegnede til å suge opp støv fra materialet av tresorter som gran og furu, samt Corian støv. Støvsugerne i M-klassen er velegnede til å suge opp støv fra hardere trematerialer som bøk, eik og ask eller betongstøv som inneholder kvarts. Med de nye støvsugerne fra Bosch kan håndverkerne nå velge den maskinen som passer best for deres behov og som oppfyller de stadig voksende kravene til arbeidssikkerhet.

De nye våt-/tørrsugerne er tilgjengelig fra april 2013 hos forhandlere som fører profesjonelt verktøy.

GAS 35 L SFC+ Professional, 3598 kr. ekskl. moms.

GAS 35 L AFC Professional, 3998 kr. ekskl. moms.

GAS 35 M AFC Professional, 4798 kr. ekskl. moms.

Powered by Labrador CMS