Siemens benkeventilator

Pressemelding fra Siemens mai 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Siemens presenterer:

Prisvinnende benkeventilator for sosiale kjøkkenøyeblikk

Siemens lanserer nå sin første nedsenkbare benkeventilator. Med design i sort glass og rustfritt stål har ventilatoren allerede hentet hjem en pris i den prestisjefylte designkonkurransen Red Dot Design Award. Kjøkkennyheten er skreddersydd for sosial matlaging med venner og familie, samtidig som den nedsenkbare funksjonen sørger for at benkeventilatoren tar minimalt med plass når den ikke er i bruk.

Siemens’ nye prisvinnende ventilator gjør matlagingen mer sosial, smidig - og ikke minst gøy. Den 90 cm brede og nedsenkbare ventilatoren installeres rett i benkeplaten og er ideell for kjøkkenøyer. Matlagingen kan dermed tilrettelegges som en sosial aktivitet hvor familie og venner enkelt kan samles - uten forstyrrelse fra en overhengende ventilator. Med en tidløs design og form, kan benkeventilatoren fint kombineres med andre Siemens-produkter på kjøkkenet.

Klassisk materiale og behagelig lys

Den nye benkeventilatoren blir cirka 40 cm høy og består av rustfritt stål og sort glass. På samme tid som ventilatoren stiger opp fra benkeplaten, tennes den energieffektive LED-belysningen automatisk og gir lys til komfyren og platetoppen. Belysningen kan dimmes, og med funksjonen softLight, økes lyset mykt og gradvis når lampen tennes.

Stillegående med høy kapasitet

Ventilatoren suger effektivt opp matlukt og passer spesielt godt for husholdninger med åpne planløsninger, hvor eksempelvis kjøkkenet og stuen går i ett. Til tross for en stillegående tilværelse, har benkeventilatoren en høy kapasitet på 750m³, samt et meget effektivt filtersystem. Metallfettfilteret er dessuten enkelt å rengjøre og kan vaskes i oppvaskmaskinen. Displayet med touch control viser hvilket av de tre nivåene som er i bruk og signaliserer samtidig når filteret bør byttes. Ventilatoren er tilpasset både utluft og omluft.

Artikkelnummer           Veiledende pris

LD97AA670                  NOK 23.490,-

Powered by Labrador CMS