Siemens iQ700 ovnsserie

Pressemelding fra BSH 12. mars 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Siemens iQ700 ovnsserie :

Siemens tar deg med til fremtiden med sin raskeste ovn noensinne

- lag bedre mat på halve tiden 

Når hverdagen blir stadig mer komplisert, gir den nye iQ700-ovnsserien fra Siemens deg mer fleksibilitet, kortere ventetid og enklere matlaging.

Den nye iQ700 tilfredsstiller de viktigste behovene som moderne forbrukere har: Tidsbesparende programmer gir høyere hastighet når hverdagen krever det. Lettforståelig og intuitiv teknologi gjør selv matlaging på et høyt nivå enkel. Og designet tilfredsstiller brukernes krav til utseende, eleganse og fleksibilitet i forhold til hvordan man vil bygge kjøkkenet sitt.

Når Siemens nå lanserer sin iQ700-ovn, setter de en ny standard for matlaging. Med innovative funksjoner som varioSpeed og coolStart, har du muligheten til å redusere tilberedningstiden med opptil 50%. Det er den første ovnen i fullstørrelse som kombinerer mikrobølger, varmluft og dampfunksjoner. Den nye ovnen redefinerer hvordan vi disponerer tiden på kjøkkenet, og er designet for å gjøre livet ditt lettere og matlagingsresultatene dine enda bedre. 

Kortere tilberedningstid med varioSpeed

Siemens har utviklet den raskeste ovnen noensinne, perfekt for det moderne mennesket som alltid har et blikk på klokken. Dette er den første ovnen som kombinerer mikrobølger med tradisjonelle ovnsfunksjoner, og kan redusere tilberedningstiden med opptil 50%. Funksjonen kalles varioSpeed, og gjør det mulig å servere lasagnen etter bare 20 minutter, når det tar 40 minutter i en vanlig ovn. Selvfølgelig uten at det går på bekostning av kvaliteten på maten. I tillegg sparer du plass på kjøkkenet ved at du får en mikrobølgeovn og en ovn i ett. 

coolStart betyr at du ikke må forvarme ovnen

coolStart er en annen smart måte å spare tid på. Funksjonen kutter tilberedningstiden på ferdigmatprodukter som frossenpizza, vårruller og pommes frites. Der du tidligere trengte 20 minutter på å få pizzaen stekt, trenger du nå bare tolv minutter før den er klar. Rett fra fryseren og uten å måtte forvarme ovnen. 

Fleksibilitet gir toppresultater

Siemens sensorteknologi åpner opp for mer kreativitet og fleksibilitet på kjøkkenet. For eksempel gjør den nye bakesensoren at kakebakingen blir lettere. Ovnen vet når kaken er ferdigstekt. Og steketermometeret roastingSensorPlus bruker tre ulike punkter for å avgjøre når maten er klar. Dette sikrer at retten kommer ut av ovnen på prefekt tidspunkt, og at kjøtt, fisk eller fugl er perfekt stekt. Alltid saftig, aldri tørt.

Lag mat på flere nivåer med 4D-hotAir

4D-hotAir gjør det mulig å bake på opptil fire nivåer på samme tid. Den innovative teknologien i ovnens viftemotor gir jevn varme i hele ovnen. Uansett hvilket nivå i ovnen du setter matretten på, blir rettene dine tilberedt på best mulig måte.

Med pyrolyseprogrammet activeClean rengjør ovnen seg selv – grundig. Det er bare å trykke på en knapp, så varmes ovnen opp til en høy temperatur og forvandler rester til aske som lett kan tørkes vekk. Du trenger ikke å fjerne teleskopskinner før ovnen skal renses, og du trenger heller ikke å bruke rengjøringsmidler.

Enkel menynavigasjon

Siemens har bevisst valgt en menystyring som er enkel å manøvrere. Et roterende kontrollhjul, opplyste knapper og et TFT touch-display gir kombinert en meget god brukeropplevelse. Det er enkelt å lære seg, og alle de smarte ekstrafunksjonene er innenfor umiddelbar rekkevidde.

Siemens iQ700 ovn med mikrobølgeovn

Fremtiden er definitivt på din side med denne stilrene 60-cm-ovnen. Med 15 forskjellige varmebehandlings-funksjoner, den smarte SoftClose-døren, LED-lys og et selvrensingssystem, kan denne ovnen gjøre stor forskjell på kjøkkenet ditt. Uansett om du vil steke en pizza uten å forvarme ovnen eller imponere gjestene dine med den perfekte steken, vil iQ700-ovnen med mikrobølgeovn, hjelpe deg å finne det perfekte programmet. Ovnen kommer også i en praktisk 45-cm kompaktversjon, som passer perfekt i mindre kjøkken. Men selv om den er mindre enn storebrødrene sine, har den de samme fantastiske funksjonene.

Priser:

HN878G4S1 (60 cm) 29.990 NOK

CN838GRS1 (45 cm) 24.450 NOK

Nøkkelfunksjoner i Siemens iQ700 ovnsserie

varioSpeed

Ovnen steker og baker opptil 50% raskere enn vanlige ovner, og kutter tilberedningstiden på middagen. Du kan for eksempel ha en lakselasagne på bordet på 20 minutter i stedet for de 40 minuttene det vanligvis tar å tilberede en slik rett. Hemmeligheten her er kombinasjonen av mikrobølgeovn og vanlig ovn.

coolStart function

Frossen mat er klar på rekordtid. coolStart kutter tilberedningstiden på mat som frossenpizza, vårruller og pommes frites. Fra fryseren og rett in i ovnen, uten at den må forvarmes.

4D hotAir

Lag mat på flere nivåer. Den innovative teknologien i ovnens viftemotor gir jevn varme i hele ovnen. Uansett hvilket nivå i ovnen du setter matretten på, blir rettene dine tilberedt på best mulig måte.

activeClean

Med pyrolyseprogrammet activeClean rengjør ovnen seg selv – grundig. Det er bare å trykke på en knapp, så varmes ovnen opp til en høy temperatur og forvandler rester til aske som lett kan tørkes vekk. Og du trenger ingen rengjøringsmidler.

roastingSensor Plus

Den smarte sensoren fastslår om kjøttet eller fisken er ferdigstekt ved hjelp av tre målingspunkter. På den måten sikrer du deg at du tar maten ut av ovnen på nøyaktig riktig tidspunkt. Ferdigstekt og saftig, ikke tørr og overstekt.

bakingSensor

Den nye bakesensoren automatiserer kakebakingen. iQ700 vet når kaken er ferdig stekt, så du slipper å sjekke md en tannpirker hvert annet minutt.

Powered by Labrador CMS