Siemens KS 36VAI40 og GS 36NAI30

Pressemelding fra Siemens 15. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ferskere, mer fleksibelt, romsligere

Hold maten fersk dobbelt så lenge med Siemens kjøleskap  

De virkelig gode smakene finnes i de ferske råvarene. Hemmeligheten ligger i kjølingen, og riktig kjøling for rett råvare. For å tilby norske konsumenter en bedre matopplevelse, lanserer nå Siemens nye kjøleskap og frysere som skal leve opp til kravene om kvalitet og friskhet. 

Alle de nye modellene er utstyrt med funksjonalitet for smartere oppbevaring av mat, og holder matvarene friske dobbelt så lenge sammenlignet med tradisjonelle kjøleskap. Lavere energibruk og stilrent design kommer med på kjøpet.

Interessen for fersk, økologisk og lokalt produsert mat er økende, noe som også øker kravene for god oppbevaring. Dessverre har svært mange dårlig kunnskap om hvilken temperatur et kjøleskap faktisk skal ha, og hvor lenge maten kan oppbevares. Resultatet er at norske konsumenter kaster store mengder mat. For å redusere svinn av mat har Siemens utviklet et nytt kjøleskap med smarte funksjoner som blant annet hydroFresh. hydroFresh er en spesiell skuff med fuktighetsstyring som reduserer inntørking av frukt og grønnsaker. Epler kan eksempelvis oppbevares i 120 dager med hydroFresh, gulrøtter i opptil 80 dager og salat i opptil 20 dager. For konsumenten betyr dette at både smak, vitaminer og næringsinnhold holder seg betydelig lengre.   

- I dag kaster vi mye av maten vi kjøper. Utregninger viser at matavfallet tilsvarer en verdi på rundt 4500 NOK per husholdning per år – og mange ganger helt unødvendig. Med riktig mat på riktig sted, og med rett kjøling, varer maten mye lenger samtidig som du sparer både lommeboken og miljøet, sier Katrin Ohlander, pressekontakt hos Siemens Home Appliances.  

Fleksibilitet og temperatur

En viktig egenskap i et kjøleskap er å kunne tilpasse oppbevaringsplassen etter ulike behov, samt å ha mulighet til å kontrollere temperaturen for optimal oppbevaring av maten. Takket være smarte funksjoner som flexShelf, kan man håndtere plassen smidig og fleksibelt, eksempelvis ved å gjøre om en hylle til et flaskestativ. Den intelligente vitaControl-funksjonen holder temperaturen på et jevnt nivå, ved hjelp av både indre og ytre sensorer. I tillegg kommer fryseren med en noFrost-funksjon som sørger for at den ikke behøver å avrimes. Fryseren har både flyttbare skuffer og justerbare hyller.  

Begge skapene har et moderne og stilrent design, lange metallhåndtak og LED-belysning. Det klassiske designet gjør det lett å integrere produktene i den øvrige kjøkkeninnredningen, og produktene kommer i både hvitt og rustfritt stål. Kjøleskapet har energieffektivitet A+++ og bruker 75 kWh. Fryseren har energiklasse A++.  

Prisinformasjon:

Siemens kjøleskap, KS 36VAI40: 12 990 kroner                       

Siemens fryser, GS 36NAI30 11 990 kroner

Powered by Labrador CMS