Siemens Multidoor 75

Pressemelding fra BSH Husholdningsapparater 21. mai 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Siemens Multidoor 75 :

Praktisk eleganse på kjøkkenet

Siemens nye kjøl/frys Multidoor 75 er så smart designet at det lar deg finne det du trenger, uten at du må flytte rundt på alt. Det har to smarte dører som kan åpnes samtidig, eller enkeltvis, og vitaFresh-teknologien holder maten din frisk opptil tre ganger lenger.

Vi har alle vært der. Forsøkt å finne plass til bare en matvare til i et allerede overfylt kjøleskap. Et kjøleskap hvor du bare kan glemme å få plass til store serveringsfat. Det smarte nye kombiskapet fra Siemens løser disse problemene. Med to dører som åpnes til hver sin side, og kjøleskapsdelen i riktig høyde, slipper du å bøye deg ned for å hente ut det du trenger. Det betyr at matvarene du bruker oftest, er lettere tilgjengelig når du trenger dem, og i øyehøyde.

Plass til mer og mer plass

Selv om Multidoor 75 ser stor ut, og definitivt har mye plass innvendig, er det faktisk ideelt for smale rom og små kjøkken. De to dørene side-om-side trenger mindre radius for å åpnes, noe som frigjør verdifull gulvplass. Selv om kjøleskapet har to dører, trenger du bare å åpne en av gangen for å få tilgang til de matvarene du trenger. Og likevel får du maksimal effekt av bredden innvendig, og kan enkelt plassere større fat og serveringsbrett i hyllene.

Fryser-skuffene er nederst på skapet, og kan trekkes ut for å gi deg en fleksibel løsning. Inne i selve kjøleskapet kan du enkelt justere easyLift-skuffene og freshBox, slik at oppbevaringen er optimal ut i fra dine behov.

vitaFresh – bevar maten opptil tre ganger lenger

Den nye og forbedrede vitaFresh-teknologien, med to ulike soner for luftfuktighet, hjelper deg med å holde maten frisk. Ikke bare kan den holde maten frisk opptil tre ganger lenger, den bevarer også vitaminene i maten bedre. Den «fuktige» vitaFresh-sonen er ideell for frukt og grønsaker. De dyre druene du ønsker å holde friske så lenge som mulig, vil være spiselige og fine i opptil 40 dager dersom de oppbevares i freshZone. Og epler kan beholde friskheten i fantastiske 180 dager hvis de oppbevares riktig i den fuktige sonen. Den «tørre» sonen passer for fisk, kjøtt og meieriprodukter. For eksempel vil en kylling holde seg frisk i opptil syv dager i vitaFresh-sonen, sammenlignet med bare to dager i en ordinært kjøleskap. En egen temperaturkontroll holder temperaturen på 0 grader i vitaFresh-boksen. Denne teknologien er både økonomisk og miljøvennlig, og både lommeboken din og naturen vil dra nytte av at mengden matavfall reduseres.

To praktiske tilleggsfunksjoner lar deg få is akkurat når du trenger det, og forhindrer isdannelse der du ikke vil ha det. iceTwister er en integrert skuff i fryseren, som gir deg frisk is når du trenger det. Og noFrost-teknologien sørger for at fryseren holdes frostfri.

Smakfull og kul design

I tillegg til å være praktisk, energieffektiv og fantastisk til å holde maten din frisk i ulike soner, har Multidoor 75 et elegant utseende som gir kjøkkenet ditt det lille ekstra. Som navnet tilsier, er kombiskapet 75 cm bredt, og vil derfor gi kjøkkenet ditt et helt annet uttrykk enn når kjøleskap og fryser står side om side. Mer elegant, mer strømlinjeformet, og rett og slett kulere. Den sorte utgaven med glassfront og metallhåndtak er et designmessig høydepunkt.

Gode tips for optimal oppbevaring av mat

Hvordan du oppbevarer maten din, bestemmer hvor lenge den holder seg frisk og spiselig.

1. La frukt som pærer, kiwi, nektariner, plommer og avocado modnes i romtemperatur før du legger dem i kjøleskapet. Melon, banan og papaya har det best på kjøkkenbenken. Har du frukt som har blitt overmoden, ikke kast den. Lag en smoothie!

2. Grønsaker skal alltid oppbevares i kjøleskapet, med unntak av agurk, tomater, hvitløk, fersk ingefær og squash. Disse bør oppbevares på kjøkkenbenken.

3. Melkeprodukter som har blitt oppbevart riktig i et kjøleskap, kan som oftest spises også etter datomerkingen. Særlig gjelder dette produkter som rømme, yoghurt, melk, fløte og de fleste ostetyper.

4. Ferskt kjøtt og fisk skal oppbevares kaldt, mellom null og 4 grader. Både kjøtt og fisk oppbevares best nederst i kjøleskapet, eller i en egen skuff

5. Hvis du har et “intelligent” kjøleskap, bør du benytte deg av de ulike sonene. Dette vil holde maten din fersk og fin lenger.

Tilgjengelighet og pris:

Siemens Multidoor 75

KM40FAI20 (svart) fra 08.06.2015, pris 24.990 kr

KM40FSB20 (stål) fra 27.05.2015, pris 26.990 kr

Powered by Labrador CMS