Siemens EQ.6

Pressemelding fra BSH 20. november 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nyhet fra Siemens:

Espressomaskinen som gir baristakvalitet hjemme 

Dagens kaffeelskere ønsker seg enkel men innovativ teknologi når de velger espressomaskin. Nå lanserer Siemens den nye EQ.6, en helautomatisk espressomaskin i stilrent design, som gjør det enkelt å nyte favorittkaffen hjemme.

Siemens er kjent for teknologisk innovasjon og stilrent produktdesign. Nå lanserer de nykommeren EQ.6 i den populære EQ-familien. EQ.6 er maskinen for kaffeelskere som enkelt vil kunne lage seg en fersk kopp med kaffe i sitt eget hjem.

coffeeSelect, espressomaskinens moderne touch-display i farge, lar brukeren enkelt velge mellom egne kaffefavoritter - fra nymalt espresso, til silkemyk latte og kremete cappuccino. Hemmeligheten bak den gode smaken er det intelligente varmesystemet sensoFlow, som holder en jevn temperatur på vannet gjennom hele bryggeprosessen. Maskinen er i tillegg utstyrt med en keramisk kaffekvern som holder et lavt lydnivå, og som er laget i et hardt materiale for å sikre høy kvalitet på kaffen i mange år.

-Vi vet at forbrukere vil ha en maskin som er enkel å ta i bruk, men som samtidig brygger kaffe av høy kvalitet. Nå har vi gleden av å presentere Siemens EQ.6, espressomaskinen for ekte kaffeelskere som vil nyte hjemmebrygget kvalitetskaffe, like god som den man får servert fra landets baristaer, sier Katrin Ohlander, kommunikasjonssjef i BSH Husholdningsapparater.

Artikkelnummer: TE607203RW

Veil. pris 12 995 NOK

Artikkelnummer: TE603201RW

Veil. pris 10 995 NOK

Powered by Labrador CMS