Siemens Espresso EQ-serie

Pressemelding fra Siemens 3. oktober 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Den perfekte partner for enhver kaffeelsker

Nordmenn har lenge vært i toppen over verdens mest kaffekonsumerende land. Vi beskrives også som digitalt fremoverlent og vil helst styre mest mulig av våre liv fra våre smartphones. Siemens møter kaffeelskernes behov gjennom sin serie helautomatiserte espressomaskiner, like enkle som smarte.

Siemens Espresso EQ.9, seriens premium alternativ er utrustet med nyheten Home Connect, som gjør det mulig å fjernstyre espressomaskinen gjennom en app på din smartphone eller nettbrett. I tillegg til å kunne styre maskinen hvor enn du skulle befinne deg, minner appen deg på om det begynner å bli tomt for melk eller når det er på tide med rens. EQ.9 er unik da den gir forbrukeren et stort antall alternativer og muligheten for å lage sin egen favorittkopp, med funksjoner for espressoens styrke og centimetermål på ønsket mengde melk. Alt er lekende lett med innstillingen baristaMode. Når en har funnet den optimale kombinasjonen kan den lagres i en personlig profil slik at en lett kan få samme kombinasjon hver gang. EQ.9 s700 og s900 er to separate maskiner som kan holde ulike typer kaffebønner. Hver maskin har hver sin keramiske kvern som gjør at smakene aldri blandes i malingsprosessen.

Felles for EQ-serien er at samtlige espressomaskiner alltid prioriterer smaksopplevelsen. For å dra nytte av kaffebønnenes kvalitet må malingen, trykket, vanntemperaturen og bryggingen være i perfekt samspill, noe Siemens espressomaskiner er eksperter på. Seriens funksjoner består blant annet av varmeapparatet sensoFlow som gir konstant og optimal vanntemperatur gjennom hele bryggingsprosessen, og som minsker risiko for å brenne bønnene eller brygge for kaldt. Funksjonen aromaDouble shot maler og brygger i to omganger til fordel for å presse to shotter espresso ut samtidig. Resultatet blir en aromatisk kaffe uten bitter ettersmak.

- Dagens konsumenter begynner å venne seg til den digitale integrasjonen i hjemmet og det finnes ett behov for å kunne kontrollere det meste i hverdagen via en smartphone eller tablet. Vi introduserer derfor Home Connect og legger denne funksjonen til vår allerede fullskala Siemens Espresso EQ-serie. Den kresne kaffedrikkeren krever like god kvalitet hjemme som i kaffebaren, og med seriens mange valgmuligheter møter vi ulike behov og interesser, sier Angela Gustafsson-Redén, Sales Marketing Manager SDA ved Siemens Home Appliances.

Siemens Espresso har fire serier;

EQ.5: Rask og enkel smaksrik kaffe. Med funksjonen aromaDouble shot som serverer to espressoshots uten bitter ettersmak ved kun ett trykk. Melkeskummeren autoWhirl gir perfekt melkeskum, enten manuelt som en ekte barista, eller ved å velge autoWhirl Plus med oneTouch-funksjon. Anbefalt cirkapris: 8 699 NOK.

EQ.6: Design og enkelhet med moderne touchdisplay.Espressomaskin som, ved kun ett enkelt trykk på maskinens touchskjerm, serverer to kopper samtidig – vanlig kaffe eller varianter med melk. Med individualCup Volume er det enkelt å tilpasse mengden etter koppstørrelsen. Anbefalt cirkapris: 11 999 – 13 999 NOK.

EQ.9: Verdens beste kaffe. Ren nytelse med automatisk rengjøring av melkesystemet. Serien er utrustet med en innebygd melkebeholder, og melkesystemet rengjøres automatisk ved hjelp av autoMilk Clean. Noen modeller har baristaMode, innstillingen som hjelper deg å bli en ekte barista. En modell har dualBean-system, som gir deg to ulike kaffebønner med separate kverner slik at bønnene ikke blandes under malingsprosessen. Anbefalt cirkapris: 17 999 – 26 999 NOK.

EQ.9 s900 – Home Connect: I tillegg til EQ.9s funksjoner er maskinen utrustet med appen Home Connect, som gjør det mulig å styre maskinen via smartphones eller tablets. Har også coffeeWorld med 18 nye kaffeoppskrifter samt coffeePlaylist. La gjestene velge og tilpasse sin kaffe, og legge den til i listen, for å senere kunne velge samme kaffe enkelt. Finnes i butikker f.o.m desember. Anbefalt cirkapris: 28 999 NOK

Powered by Labrador CMS